caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Alpinista Crina Coco Popescu intră în Cartea Recordurilor

de (20-2-2012)

First woman to climb Mt. Sidley in Antarctica: Crina Coco Popescu sets world record “

Alpinista Crina Coco Popescu a primit decizia de omologare a recordului sau, ca “prima femeie care a escaladat Mt. Sidley” , de catre  World Records Academy. Membra a Clubului Sportiv Montan Altitudine si reprezentanta a Romaniei in expeditii in munti inalti Crina Coco Popescu a atins varful celui mai inalt Vulcan din Antarctica – Mt. Sidley, fiind singura alpinista din expeditia international care a realizat performanta: Alex Abramov – Rusia, Mario Trimeri – Italia si Scott Woolums – USA, Crina Coco Popescu – Romania.

“Mă bucur foarte mult că World Records Academy a o omologat recordul, in aceat fel prima ascensiune pe Mt. Sidley va ramane legata de Romania si sporturile montane din aceasta tara” a declarant Coco la aflarea deciziei. ”De asemenea sper sa imi pot realize obiecivul pentru anul 2012, acela de a ajunge la ambii poli, pe schiuri, in acelasi an, si obtinerea unei noi inregistrari World Records Academy ca cea mai tanara sportive care realizeaza acest lucru.”, a adăugat ea.

Crina Coco Popescu - Mt. Sidley, Antarctica

Crina Coco Popescu, prin omologarea ei ca prima alpinista din lume care a atins varful celui mai inalt vulcan din Antarctica – Mt. Sidley, se alatura sportivilor romani inregistrati de World Records Academy: Helmuth Duckadam, Nadia Comaneci, Constantina Dita, Pap Zoltan.

World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cu sediul la Miami, este cea mai mare organizaţie care omologhează recorduri mondiale, menţinând cea mai mare bază de date online cu prezentări detaliate pentru fiecare record si editeaza, in fiecare an, Cartea Recordurilor.

Despre Crina Coco Popescu la: worldrecordsacademy.org

Ovidiu Popescu

Rasnov, 18 februarie 2012             Presedintele Clubului Montan Altitudine

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
La omul sărac nici boii nu trag – România pe timp de iarnă grea

Capitala României este sub mormane de zăpadă. A nins mult, dar orașul nu pare paralizat, dimpotrivă, circulația mașinilor este în...

Închide
3.239.119.159