caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Din partea National Committee of Romanian-American Republicans

de (13-8-2018)
3 ecouri

COMUNICAT DE PRESĂ

Români sau americani, înainte de orice suntem oameni, cetățeni.

Romanian GOP, organizație a românilor republicani din Statele Unite, își manifestă dezaprobarea față de acțiunile anti democratice, ostile, anti-cetățenești ale Jandarmeriei Române, privind disproporționalitatea răspunsului la manifestațiile pașnice din București din fața Guvernului României din data de 10 august 2018, inclusiv asupra femeilor, femeilor gravide, copiilor și bătrânilor.

Suntem oripilați de brutalitatea excesivă, chiar criminală și răzbunătoare manifestată de jandarmi, chiar și la ore distantă după terminarea manifestației, când cetățenii care plecau spre casă au fost pândiți, prinși și maltratați fără motiv, victime fiind chiar și trecătorii care nu aveau nimic de a face cu manifestația.

Romanian GOP solicită tuturor românilor victime ale acestor agresiuni, sau ale oricărui abuz petrecut în datele de 10-11-12 august în Piața Victorie din București, de la intimidare, insultă, batjocorire, până la rănire corporală, distrugere a bunurilor personale sau chiar traume psihice, să ne contacteze de urgență.

Vă rugăm de asemenea a ne trimite filmări, poze și declarațiile dumneavoastră, pentru că echipa noastră de experţi va aduna aceste probe într-un document oficial care va fi trimis la Departamentul de Stat al Statelor Unite, departament care sperăm va face toate demersurile la nivel de Stat și Ambasade pentru reglementarea acestei situații.

Din partea National Committee of Romanian-American Republicans:

Ionel (Sorin) Roiban, Președinte
Dan Mara, Vicepreședinte
Marius Draguțoiu, Secretar Presă

https://romanian.gop/
https://www.facebook.com/romanian.gop/

Ecouri

  • Victor Manta: (13-8-2018 la 15:17)

    Înainte de a publica ceva, este bine de ştiut cu cine avem de-a face. Iată ce am putut afla de pe site-ul acestei organizaţii.

    Principled, Innovative Leadership
    Principled leaders with an understanding of Texas’ heritage and a clear vision for Texas’ future. Leadership that is unwavering in the face of criticism, steadfast when confronted with adversity, and committed to building a better State. https://romanian.gop/platform

    About Romania, Modern Era: Romania also petitioned to become a member of NATO, and its candidacy will be considered in the year 2002. https://romanian.gop/romanian-americans

    Activitate principală: Register to vote.gop https://romanian.gop/register-to-vote

    Team: Pagină goală. https://romanian.gop/team

    „Not Authorized By Any Candidate Or Candidate’s Committee”.

    Nimic despre activitatea de până acum sau de preocupări concrete legate de România.

    Nu ar fi mai bine să-i lăsăm pe vajnicii de la RomanianGOP să se ocupe mai departe de moştenirea Texas-lui şi de viitorul acestuia?

    Şi să le dăm timp să mai afle ce s-a mai întâmplat în România de când a aceasta a solicitat să devină stat membru al NATO-ului…

  • Alexandru Leibovici: (13-8-2018 la 20:13)

    @Victor

    > Înainte de a publica ceva, este bine de ştiut cu cine avem de-a face.

    Înainte de a publica acest comunicat, asta am şi făcut.

    Ceea ce îţi doresc şi ţie.

  • Victor Manta: (13-8-2018 la 20:44)

    @Alexandru

    V. Înainte de a publica ceva, este bine de ştiut cu cine avem de-a face.

    A. Înainte de a publica acest comunicat, asta am şi făcut.

    Şi, cum spunea un banc mai vechi pe care l-am uitat, la ce ţi-a folosit? Sau o pornim cu toţii să ne ocupăm de viitorul Texasului şi ne luptăm ca România să intre în NATO?

    > Ceea ce îţi doresc şi ţie.

    Pe mine Texasul nu mă interesează, şi nici intrarea în NATO a României, dar de astea par să se ocupe cu predilecţie autorii comunicatului de presă de mai sus.

    Iar ce scrie acest National Committee of Romanian-American Republicans despre evenimentele de la 10 august 2018 nu este confirmat de surse demne de încredere:

    „Suntem oripilați de brutalitatea excesivă, chiar criminală și răzbunătoare manifestată de jandarmi, chiar și la ore distantă după terminarea manifestației, când cetățenii care plecau spre casă au fost pândiți, prinși și maltratați fără motiv, victime fiind chiar și trecătorii care nu aveau nimic de a face cu manifestația”.

    Bănuiesc că tu, căruia spre deosebire de mine nimic nu-i scapă, ai văzut aceasta pe web şi ai socotit sursa demnă de încredere:

    „Citiți acest afiș și vă cruciți! Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire este transformată într-o manea politică la New York de către o organizație-fantomă, care nu are personalitate juridică, board, adresă și sediu, fiind condusă de un agent al Partidului Mișcarea Populară (jucăria lui Traian Băsescu) care trăiește în Florida și se numește Sorin Ionel Roiban! Afișul propagandistic nu specifică locul și ora! Ce blasfemie!”. https://www.cotidianul.ro/foto-aniversarea-a-100-de-ani-de-la-marea-unire/

    Eu găsesc că această sursă nu este demnă de încredere şi trebuie deci evitată, măcar pe viitor…



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Mitingul Diasporei – spre un nou „Colectiv”?

"Mitingul Diasporei" din 10.08.18 a avut printre obiective destabilizarea guvernului PSD - ALDE. Nefiind asumat, acesta a permis dezlănţuirea unor...

Închide
52.205.218.160