• ACUM.TV
 • Editia 4 – 10 noiembrie 2012
 • “România înseamnă acum o sumă de vasalităţi administrative” – interviu cu Sabin Gherman de Petru Clej
  Sabin Gherman, prezentator al postului de televiziune Transilvania L!VE, este una dintre vocile cele mai active în sprijinul autonomiei regionale, nemulţumit de statutul actual al Transilvaniei. El a devenit cunoscut în urma publicării în 1998 a manifestului “M-am săturat de România”, care l-a expus atacurilor din partea naţionaliştilor români. I-am pus lui Sabin Gherman câteva întrebări pe această temă……continuare (4-11-2012 – Intern)
 • Filat nu vrea ca RM să cerşească în UE: “Noi vrem să devenim membri ai UE, dar nu în calitate de cenuşăreasă…” de Denis Cenusa
  Filat a făcut tot posibilul pentru a se întipări în memoria auditoriului, dând o apreciere înaltă premiului Nobel pentru Pace oferit UE. (4-11-2012 – Republica Moldova)
 • 22 iunie 1941. Partea III-a: Adevărata cauză a dezastrului de Alexandru Leibovici
  Victor Suvorov explică teribila înfrângere prin aceea că Armata Roşie, fiind atacată în momentul în care îşi desfăşura armatele pentru atac, a suferit pierderi materiale aproape ireparabile în avioane, tancuri, artilerie. Istoricul Mark Solonin, de profesie inginer de aviaţie, contestă categoric posibilitatea ca pierderile materiale enumerate mai sus să fi putut fi cauzate direct de atacurile germane. (4-11-2012 – Istorie si actualitate)
 • Întâlnirea Ambasadorului României cu şeful Poliţiei din Londra de Editor Politica Externa
  Ambasada României – Londra/ La 1 noiembrie 2012, ES Dr. Ion Jinga, Ambasadorul României la Londra, l-a avut ca oaspete la sediul Ambasadei României pe Comisarul Bernard Hogan-Howe, şeful New Scotland Yard, pentru a discuta despre vizita pe care acesta urmează să o efectueze în România, în cursul acestei luni. (4-11-2012 – Comunicate de presa)
 • Ce să de Gabriel Gherbaluta
  -Adu-mi depărtările, ca să îmi fii aproape!Si mirosul de cafea amăruie al buzelor tale, (4-11-2012 – Poeme, Eseuri, Proza)
 • Un maldăr de Nichita Danilov
  Un maldăr uriaş de rufe creşte ca un aluat pe străzile pustii ale oraşului. (4-11-2012 – Poeme, Eseuri, Proza)
 • Telescopul din apă de Dan DAVID
  Văd şi câteva frânturi din gândul tău: Planuri, vise, speranţe. Undeva, prea departe, plutesc regretele noastre. (4-11-2012 – Poeme, Eseuri, Proza)
 • Clipele de Mihai Kolcsar
  Mai poţi face un pas dar clipele sunt goale. (4-11-2012 – Poeme, Eseuri, Proza)
 • Revoluţia, masa de operaţie şi Europa de Ruxandra Anton
  noi am crezut în revoluţieatunci eram fericiţi să privim moartea în ochideja aveam în ei o umbră de piatră funerară (4-11-2012 – Poeme, Eseuri, Proza)
 • România liberă – locul unde mi-am început cariera de jurnalist (I) de Petru Clej
  Am ajuns din întâmplare să practic jurnalismul. Pe la mijlocul lui ianuarie 1990 m-am dus la sediul cotidianului România liberă să-l vizitez pe fostul meu coleg de clasă şi de bancă din şcoala primară, Ştefan Maier.La un moment dat, Ştefan mi-a spus: “Nu vrei să vii la noi?”, “Bine Ştefan, dar ştii bine că nu am scris niciodată”, i-am replicat, iar el a continuat “Nu-i nimic, o să vedem lumea”. Acest lucru m-a convins pe loc. (4-11-2012 – Marturii)
 • ACCEPT cere sanctionarea infractiunilor motivate de ura de Editori ACUM
  Asociatia ACCEPT isi exprima profunda ingrijorare cu privire la incidentul homofob petrecut marti seara, in apropierea SNSPA, si cere investigarea cazului si sanctionarea celor vinovati. In seara de marti, 6 noiembrie, participantii la o dezbatere academica pe tema situatiei persoanelor LGBT de dinainte si dupa 1989 au fost agresati in plin centrul Bucurestiului, in spatele unei sectii de politie, de catre un grup de necunoscuti. (7-11-2012 – Comunicate de presa)
 • POSDRU – genocidul sectorului neguvernamental de Mircea Kivu
  „Salvaţi POSDRU de incompetenţǎ”. POSDRU înseamnǎ Programul Operaţional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane. (4-11-2012 – Polemica)
 • Alegerile din 9 decembrie 2012 – un nou 20 mai 1990? de Petru Clej
  Sondajele de opinie pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 dau învingătoare la mare distanţă USL, coaliţia aflată la guvernare, cu scoruri între 50 şi 60%. (4-11-2012 – Alegeri)
 • Insemnări pe un iPhone. Înainte de furtuni de Florin Predescu
  Natura ne ofera exercitii de trecere prin toate culorile destinului. (29-10-2012 – Ultima Ora)
 • “Doresc o Românie dreaptă condusă de legi şi nu de oameni” – interviu cu Sandra Pralong, candidată în alegerile parlamentare de Petru Clej
  acum se despart apele: fie o luăm la vale cu toţii, într-o ţară condusă în mod iresponsabil, fie stopăm hemoragia şi ne apucăm să reconstruim. Ronald Reagan spunea că pierderea libertăţii este la doar o generaţie distantă. Văzând fărădelegea din jur, nu pot sta pe margine fără să fac nimic… (4-11-2012 – Alegeri)
 • Inca un caz de discriminare recunoscut de justitia moldoveneasca de Natalia Ghilascu
  În Lista Neagră publicată de Societatea în Sprijinul Iniţiativelor Sociale Acţiunea Civică sunt menţionate mai multe personalităţi din Moldova din rândurile activiştilor în domeniul drepturilor omului, jurnaliştilor şi experţilor. Autorii respectivei iniţiative încă nu au comentat decizia judecătorească (4-11-2012 – Republica Moldova)
 • Insemnari pe un iPhone. Carte de Halloween de Florin Predescu
  Am primit un Email din partea Doamnei Angela Florea din New York cu cateva imagini surprinse imediat in dimineata de dupa furtuna. Dumneaei traieste in NY, NY de peste trei decenii, lucreaza in Mannhattan pentru un important concern financiar. Este cititoare fidela a publicatiei noastre si ne transmite in cateva randuri ideea cantecului de lebada al lui Freddie Mercury : The Show Must Go On. Ii multumesc pentru fotografii si randuri. (31-10-2012 – Ultima Ora)
 • Vancouver – oraşul verde (II) de Tania Iancu
  Un oras verde model – Vancouver, din British Columbia – CanadaPartea a doua (4-11-2012 – Impresii de calatorie)
 • Sportul, panaceu inegalabil al sănătăţii de Stéphane Ionesco
  Sportul, un impact preventiv pozitiv pentru sanatatea omului. (4-11-2012 – Sanatate)
 • Fotografii interesante de Editori ACUM
  Fotografii superbe si interesante de pe glob (4-11-2012 – Album)
 • Creveţi ca în Key West (fara tehnologie) de Florin Predescu
  Crevetii devin o piesa de rezistenta si sunt foarte apreciati pentru textura si gustul lor specific. Am ales o reteta foarte simpla, fara pretentii. (4-11-2012 – Gastronomie si Stil)
 • Românii şi „drepţii între popoare” din România de Eva Galambos
  Pentru România unde au trăit înaintea celui de-al doilea război mondial aproximativ 800.000 de evrei, numărul „drepţilor” nu este prea mare.. Dar chiar şi aşa, actele lor, şi nu exagerez dacă spun de eroism, sunt puţin cunoscute. (4-11-2012 – Istorie si actualitate)
 • „Asasinul”, un scurt film de groază, cu Cristina Rad de Editori ACUM
  „Asasinul”, un scurt film de groază, cu Cristina Rad (4-11-2012 – TV.ACUM)
 • Lupe Fiasco – Bitch Bad [Music Video] de Editori ACUM
  Lupe Fiasco – Bitch Bad [Music Video] (8-11-2012 – TV.ACUM)
 •  
  44.192.44.30