Şcoala de Varǎ COGNOSIS – ediţia a II-a , tema “” Exploreaza Psihoterapia”
Sibiu, 13- 20 iulie
Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (COGNOSIS) organizeazǎ la Sibiu între 13 şi 20 iulie a doua ediţie a Scolii de Varǎ cu tema “Exploreazǎ Psihoterapia” în întâmpinarea nevoii din ce mai multor studenţi pentru un proces mai amplu de practicǎ şi informare asupra variatelor direcţii ale psihoterapiei.
Editia a II-a a scolii de vară COGNOSIS are ca temă “Psihoterapia” si îsi propune să contribuie la dezvoltarea profesională a studentilor de la Facultatea de Psihologie dar si din alte domenii, ce doresc să urmeze o carieră ca practicieni ai unui tip de psihoterapie. Va pune studentii participanti fata in fata cu metodele de practicare a diferitelor tipuri de psihoterapii, indrumati indeaproape de psihoterapeuti si traineri specilizati din marile centre univeristare din Romania.
Workshopurile scolii de vara sunt grupate in 5 module, fiecare dintre ele continand cate 5 workshopuri pentru ca fiecare student sa poata opta pentru acel modul cuprinzand abordarile psihoterapeutice pe care e curios sa le exploreze.
Timp de 6 zile studentii vor participara la o serie de sesiuni de formare, gandite astfel incat fiecare sa fie indrumat pe tipul de psihoterapie preferat, training-uri si workshop-uri pe tema psihoterapiei, care sa le completeze bazele teoretice iar o zi va fi dedicata unor activitati extracuriculare, in imprejurimile Sibiului, legate de tema scolii de vara.
Astfel, luand in calcul efortul depus de echipa COGNOSIS pentru a ridica si mai mult stafeta fata de anul trecut cat si feedbackul incurajant din partea participantiilor primei editii si cresterea cerintei de practica interactiva din domeniul psihologiei, putem estima ca anul acesta Scoala de Vara COGNOSIS “Exploreaza Psihoterapia” va fii un succes si mai mare ca in anul precedent.
COGNOSIS
www.cognosis.ro
Preşedinte Cognosis – Diana Munteanu 0729 055 759.
Pentru mai multe informaţii contactaţi coordonatorul departamentului de PR, Andreea Chifu la 0742 008 442.
Am si eu o intrebare in privinta invatamantului din domeniul psihologic si psihiatric din Romania.
In vest, accentul este pus in majoriatate pe terapia cognitica in materie de psihoterapie, Care este situatia la voi?
Invatati in mod curent mai mult despre psihanaliza lui Freud si a urmasilor sai?
Care este structura cursurilor? Cine conduce activitatea stiintifica in tara (pentru ca am cautat pe internet si nu am gasit vreo Asociatie a Psihologilor Romani si o Asociatie a Psihiatrilor romani.
Exista un for de conducere sau nu?