caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Romania



 

Români cu televizor în loc de cap!

de (13-2-2011)
4 ecouri

Ma refer la o parte din romani.Doamne fereste sa  judec de-a valma toti compatriotii.

Dar exista o parte buna dintre romani care nu au cap cu care sa gandeasca.Au un televizor in locul capului.

Si  televizorul vorbeste si “gandeste” in locul lor.

“Fenomenul”  a fost repede prins de “specialistii” unor televiziuni fatarnice si  impertinente.Care televiziuni servesc  drept “cap” si  gandire bietului roman.

Cine sa fie de vina?

Romanul sau televiziunea?

Oricare ar fi, rezultatul este lamentabil si-l vedem  mai la tot pasul. Romanii cu televizor in loc de cap se fac ca muncesc si asteapta “minunea ” de la televizor.Sunt o turma  a carei stapan  este ascuns undeva in spatele ecranului de sticla.

O noua specie umana ivita intre granitele frumoasei noastre patrii….

Ecouri

  • neaculae: (14-2-2011 la 03:00)

    Dl Avram produce o afirmatie personala si atât. Cum puteti accepta sa publicati asemenea subproduse?

  • Petru Clej: (14-2-2011 la 03:16)

    Domnule care vă ziceți „neaculae” produceți o afirmație personală fără să o argumentați. Cum puteți face asemenea sub-comentarii?

  • Daniel Macovei: (14-2-2011 la 07:58)

    Subsemnatul D.M. , produc o afirmatie personala oarecum documentata. Ieri duminica, am telefonat in tara fratelui meu, intrebandu-l de sanatate. Cu sanatatea statea bine merci, dar privitor la actualitatile nationale imi insira un discurs apocaliptic presarat cu acuze violente impotriva coalitiei de la guvernare, a primului ministru si a presedintelui. L-am ascultat cu rabdare cam doua minute si l-am intrerupt politicos spunandu-i ca tocmai am vazut din intamplare pe net un fel de jurnal politic prezentat de una din Antene, (Antena 3 cred). S-a prins repede si s-a scuzat razand ca are nervi de primavara. Vreo cateva luni o sa se uite doar la HBO si Animal Planet. Abia dupa acest intermezzo am putut discuta ca fratii despre ce vom face la vara, ce mai fac matusile si fecioru-sau (masterand in lipsa de loc de munca). Ma gandesc serios ca vacanta din anul acesta sa o petrec pe teren neutru, (ca si cea de anul trecut dealtfel).

  • George Manea: (17-2-2011 la 16:07)

    Din nefericire, dl Ioan Avram are perfectă dreptate.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Pledoarie pentru eutanasie

Eutanasia este o problema complexa si dureroasa, care trebue rezolvata prin legalizarea ei, in conditii care sa previna orice derapaj.

Închide
13.58.137.218