caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

Explozie in centrul capitalei Elene

de (28-3-2010)

La ora 11:03 a avut loc o explozie in centrul capitalei Elene, care s-a soldat cu un deces si doi raniti.Este vorba despre una dintre cele mai dens populate regiuni din Europa, in care exista trafic de trecatori si locuinte.

Explozia a ucis pe cel care avea in mina materialul. A fost omorit pe loc.

La foarte mica distanta, au fost ranite o fata si mama ei, ambele de origine afgana, care au fost transportate la spital.

Este prea devreme sa se verifice datele si cercetarile se concentreaza asupra victimei care si-a pierdut viata, pentru a se determina daca era autorul atentatului si in loc sa armeze explozibilul l-a detonat din greseala sau este doar un trecator.

Mai multe strazi din jurul locului in care a avut loc explozia au fost inchise si oamenii nu se pot intoarce acasa pina nu se termina cercetarile.

Obiectivul pare sa fi fost o scoala de pregatire a personalului din administratia de stat.

Este pentru a doua oara cind o explozie se inregistreaza inainte sa fi avut loc un telefon de amenintare (si din greseala) ceea ce a facut ca posibilul faptas sa ramina la fata locului.Cea mai mare organizatie terorista a fost prinsa inainte de a avea loc Olimpiada.

Cauza a fost explozia inainte de vreme, care l-a ranit pe faptas, acesta fiind apoi arestat si care a destanuit tot ce stia; toti memebrii bandei au fost arestati si judecati.
In cazul de azi, este posibil ca numai materaialul genetic sa indice identitatea victimei si de aici legaturile acestuia.
Intr-o perioada de criza si inainte ca Grecia sa emita un nou pachet de obligatiuni pe care dorea sa le vinda saptamina viitoare, regiunea revine in atentia presei cu o stire care provoaca neliniste.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
VECHI ȘI NOU ÎN ARHITECTURA ORAȘELOR LUMII: Muzeul Regal din Ontario (Royal Ontario Museum) – Toronto

Michael A. Lee-Chin Crystal este al treilea proiect de renovare și expansiune întreprins de către Muzeul Regal din Ontario (ROM...

Închide
18.119.102.137