caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

În vârtejul vieții, uităm…

de (13-1-2012)
4 ecouri

Ecouri

  • tv: (14-1-2012 la 10:41)

    Rabdarea,ingaduinta, calmul si perseverenta in cresterea si educatia copiilor de catre parinti raman de cele mai multe ori datorii neachitate desi relatiile de dragoste, copii-parinti, reciproce exista ! De multe ori uitam si ne dam seama abea dupa ce ramanem fara parinti, atunci doar regrete ca am fi putut face mai mult pentru demnitatea batranetii lor !
    La greci e mai simplu de amintit, ca generatiile traiesc impreuna in aceeasi cladire , dar in alte parti distantele fizice, contribue si ele la uitare…!
    Multumim pentru articolul video !

  • wanda lucaciu: (14-1-2012 la 21:20)

    La un moment dat in viata rolurile se schimba si nici copiii nici noi nu vrem sa acceptam schimbarea. Este greu pentru copiii nostrii sa ia rolul de parinti pentru noi, si de multe ori isi pierd rabdarea. Este dureros, dar asta este realitatea.

  • Stefan N. Maier: (15-1-2012 la 00:09)

    De aceea am si pus acest film aici, ca sa-l aratam copiilor nostri.

  • Andrea Ghita: (15-1-2012 la 03:59)

    Da, e un filmulet cu talc. (Un fragment din el l-am vazut difuzat in engleza intr-o reclama TV din Ro) Dar talcul ramane. De cate ori nu raspundem nervosi copiilor, parintilor, prietenilor sau colegilor nostri cu Lasa-ma in pace! Ce sa-ti mai explic? N-ai inteles nimic! desi cu aceeasi energie am putea repeta si explica.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
23.22.236.90