caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

ORAȘUL MEU

de (13-1-2012)

Toronto – orașul meu adoptiv

Toronto, capitala provinciei Ontario, situat în partea de nord-vest a lacului Ontario, este orașul cel mai mare al Canadei, cu peste 2,7 milioane de locuitori. Metropolă cosmopolită, cu o populație diversă, 49% din locuitori fiind născuți în afara Canadei, este și astăzi un punct de interes pentru emigranții veniți din toate colțurile lumii.

Considerat capitala economică și financiară a Canadei, Toronto este gazda unor mari corporații, bănci, fiind recunoscut drept al 10-lea oraș din lume în ceea ce privește puterea economică. În consecință, costul vieții în Toronto este cel mai ridicat, comparativ cu alte orașe ale Canadei.

Comunitatea românească în Toronto numără în jur de 40.000 de persoane.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
În vârtejul vieții, uităm…

" Vorba dulce mult aduce "

Închide
3.17.74.227