caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Album 

VARA INDIANĂ ÎN TORONTO

de (9-10-2011)
2 ecouri

Zile călduroase de toamnă au învăluit orașul Toronto în acest sfârșit de săptămână, alintându-ne cu temperaturi în jur de 25 de grade. Expresia folosită de către canadieni în acest caz de încălzire a vremii în luna octombrie este „vara indiană”. Aceasta își pierde originile în trecut, cu cel puțin două secole în urmă, referindu-se la perioada în care nativii indieni culegeau roadele pământului.

Vă invit la o plimbare fotografică prin unul din nenumăratele parcuri ale metropolei Toronto, parcul Sunnybrook, într-o după-amiază de duminecă, zi în care în Canada se sărbătorește Thanksgiving day.    http://www.acum.tv/articol/19100/

Ce părere aveţi despre acest articol?
 • Corect 
 • Frumos spus 
 • Îmi dă de gândit 
 • Am învăţat ceva! 

Ecouri

 • Natalie: (14-10-2011 la 07:12)

  Sorry I missed all this color! We had a lot of rain for a few days here in Transylvania which left a lot of our trees more brown and burnt sans the splashes of red,gold, sienna, maroon, and other warm colors that we all love in the fall. Happy Thanksgiving, too!

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 2 Nu-mi place 0

 • Mariana Vartosu: (13-3-2012 la 12:21)

  Nu spun ca nu-mi place.E chiar frumos.Dar, credeti-ma, avem in Vrancea imagini incredibile cu copaci in toate nuantele toamnei nostre de=ti vine rau de la atita frumusete!!!

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 1 Nu-mi place 0Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
3.238.174.50