caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Album



 

VARA INDIANĂ ÎN TORONTO

de (9-10-2011)
2 ecouri

Zile călduroase de toamnă au învăluit orașul Toronto în acest sfârșit de săptămână, alintându-ne cu temperaturi în jur de 25 de grade. Expresia folosită de către canadieni în acest caz de încălzire a vremii în luna octombrie este „vara indiană”. Aceasta își pierde originile în trecut, cu cel puțin două secole în urmă, referindu-se la perioada în care nativii indieni culegeau roadele pământului.

Vă invit la o plimbare fotografică prin unul din nenumăratele parcuri ale metropolei Toronto, parcul Sunnybrook, într-o după-amiază de duminecă, zi în care în Canada se sărbătorește Thanksgiving day.    http://www.acum.tv/articol/19100/

Ecouri

  • Natalie: (14-10-2011 la 07:12)

    Sorry I missed all this color! We had a lot of rain for a few days here in Transylvania which left a lot of our trees more brown and burnt sans the splashes of red,gold, sienna, maroon, and other warm colors that we all love in the fall. Happy Thanksgiving, too!

  • Mariana Vartosu: (13-3-2012 la 12:21)

    Nu spun ca nu-mi place.E chiar frumos.Dar, credeti-ma, avem in Vrancea imagini incredibile cu copaci in toate nuantele toamnei nostre de=ti vine rau de la atita frumusete!!!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Mai există speranţă

[caption id="attachment_39797" align="aligncenter" width="150" caption="Codex Sinaiticus"][/caption] Ideile tinerilor care s-au înscris la masteratul de Cultură şi civilizaţie ebraică

Închide
35.173.233.176