caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Album



 

TOAMNA CANADIANĂ

de (10-10-2010)
2 ecouri

Ecouri

  • Paula Duta: (11-10-2010 la 19:19)

    Ma bucur sa vad o Toamna Canadiana. De obicei Canada este sinonima cu iarna in imaginatia mea. Frumusetea surprinsa de tine concentreaza eterna fascinatie pe care sosirea toamnei o aduce in sufletele oamenilor. Este momentul unui repaus in care sufletul iti vorbeste, te gandesti la ce ai fost, la ce esti si la ce ti-ai dori sa devii…Forta naturii pregatita de hibernare se revarsa intr-un colorit zdrobitor de frumos. Ai fost inspirata, Cristina ! Ne-ai oferit ceva unic.

  • Natalie: (14-10-2010 la 09:35)

    Cristina,

    Those red and green leaves are so very fine! Great album and reminds me of lots of crisp, long walks in the countryside with crackling leaves underfoot!

    Natalie



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
This is the Way We Clean Our Town

[caption id="attachment_18577" align="alignright" width="150" caption="Let's Do It Romania Fourth Grade Poster Art"][/caption] Last Saturday, there was a major event in...

Închide
13.58.151.231