caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Sport



 

Wayne Rooney între carieră, soție și prostituate

de (12-9-2010)

Fotbalistul englez Wayne Rooney de la Manchester United nu a evoluat în ultimul meci al echipei sale, jucat în deplasare la Liverpool în fața echipei Everton, unde Rooney a debutat în Premier League acum 15 ani.

Tabloidele britanice au scris toată săptămâna despre relațiile sale cu două prostituate în timp ce soția sa era gravidă.

Antrenorul lui Man Utd, Alex Ferguson, a declarat că nu l-a luat în lot pe Rooney la meciul cu Everton ca să-l protejeze de insultele promise de suporterii acestei echipe.

Dar Rooney nu e la primul meci la Liverpool împotriva fostei sale echipe, dat fiind că s-a transferat la Manchester din 2004.

Adevărul este că atacantul lui Man Utd și al echipei naționale a Angliei este sub o presiune mediatică extremă, iar vineri, împreună cu soția sa, Coleen, el a făcut apel la mass media să-i respecte viața privată.

Dar răul a fost deja făcut. Jenny Thompson, o prostituată de lux din Manchester a vândut povestea relației ei cu Rooney tabloidului duminical News of the World.

Potrivit declarațiilor lui Thompson, o fată de 21 de ani, provenită din clasa de mijloc, Rooney a avut relații cu ea și cu o altă prostituată în repetate rânduri.

Ca urmare a acestor dezvăluiri, Coleen l-a luat pe fiul ei Kai în vârstă de 10 luni și s-a mutat în casa părinților ei. Nu e încă vorba de separare sau de divorț, dar presa a început deja să speculeze pe această temă.

Coleen, care este iubita din adolescență a lui Wayne și este de o vârstă cu el – 24 de ani – provine ca și soțul ei dintr-o familie modestă dintr-unul din cele mai sărace cartiere ale orașului Liverpool.

Dar în ultimii ani ea și-a construit o carieră independentă, fiind prezentatoarea unei emisiuni de televiziune, a lansat o linie proprie de modă și e ambasadoarea lanțului de magazine Littelwoods peste hotare. Așa încât, ea poate să supraviețuiască și fără averea soțului ei.

La ora actuală, Rooney este plătit de Man Utd cu 90000 de lire sterline pe săptămână și câștige milioane de lire anual din contracte de publicitate cu Coca-Cola, Nike, Nokia și jocuri pe computer Electronic Arts. Unele dintre aceste contracte de publicitate ar putea fi periclitate datorită imaginii negative generate de aceste scandaluri de presă, așa cum i s-a întâmplat recent campionului american de golf, Tiger Woods.

Rooney se bucură în continuare de încrederea antrenorului său de la echipa de club, cât și de aceea a antrenorului echipei naționale a Angliei, Fabio Capello, încredere răsplătită recent printr-un gol marcat în meciul din preliminariile lui Euro 2012 împotriva Elveției.

Wayne Rooney nu e nici primul, nici ultimul fotbalist englez a cărui viață privată se dovedește mai puțin impecabilă. Majoritatea suporterilor nu sunt prea deranjați de aceste dezvăluiri.

Este posibil însă ca în aceste vremuri în care imaginea are așa o putere, iar banul domină în fotbal și dincolo de el, cariera talentatului fotbalist să fie afectată de aceste presiuni mediatice pe care din imprudență el însuși le-a declanșat.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Sfârșit de vară cu Ruxandra sau despre descoperirea sentimentului fratern

Cateva cuvinte despre familie ca valoare umana prioritara.

Închide
18.188.108.54