caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Două lovituri de la 11 metri … cu cântec

de (5-1-2013)

Crainicul explică că echipa italiană care a primit golul a făcut recurs. Recursul s-a judecat de un tribunal din Südtirol (Alto Adige), provincie italiană, după regulile italiene. După aceste reguli, cele întâmplate nu corspund definiţiei a unui gol valabil. Crainicul mai spune că UEFA nu ştie nimic de regulile speciale italiene.

Acest golul a fost validat de arbitru; un comentator scrie însă că la tragerile de 11 metri după terminarea reprizelor normale, incl. prelungiri (cazul de faţă), lovitura se consideră respinsă când portarul o împinge în direcţia dinspre poartă spre exterior. Dacă mingea se întoarce apoi în poartă datorită efecelor de rotaţie, nu se consideră gol.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Un gând despre Sergiu Nicolaescu

În fond, Sergiu Nicolaescu a fost un comunist de catifea. Un fel de Gorki mai moderat, un fel de a....

Închide
44.210.77.73