caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Pat Condell: Your Faith is a Joke

de (22-7-2012)
4 ecouri

Ecouri

  • dr.r.neumann: (24-7-2012 la 11:35)

    vederile mele asupra religiilor monoteiste in general si a islamului in special coincid cu cele ale lui Pat Condell;si el si eu si multi altii,chiar si musulmani apostati se declara islamofobi intelegand prin aceasta opozitia la islam ca religie,ca organizare sociala,ca civilizatie, care-si declara superioritatea si intentia de a lupta efectiv,cu armele, pentru a se impune intregii omeniri,monoteisti si pagani.
    cred ca poate cel mai bun mijloc de a combate islamul este de a aduce la cunostinta oamenilor cele scrise in Coran.Iata cateva exemple:surata 9 versetul 29:faceti razboi celor care nu cred in Alah si profetul sau, care nu cred in ceace este interzis precum si popoarelor cartii care nu profeseaza adevarata religie pana ce iiinvingeti,iiumiliti si va vor plati impozitul de protectie.
    surata 5 versetul 37:iata pedeapsa pentru cei care lupta impotriva lui Alah si a profetului sau:omorati-i,crucificati-i taietile mainile si picioarele din parti opuse
    surata 37 versetul 37:nu va aratati slabi,nu propuneti pace cand voi aveti superioritate

    ceace nu inteleg este schimmbarea radicala a conducerii lui ACUM in privinta islamofobiei:publica cred pentru a 2a oara in decurs de o luna conferintele video ale islamofobului Pat Condell;in urma cu putin timp am fost admonestat pentru un ecou islamofob si anuntat ca in ACUM nu este loc pentru incitare la ura;daca redactorul principal si dl.P Clej au acum o alta definitie a notiunii de islamofobie se cuvine sa-si faca mea culpa
    PS citatele(din Coran)sunt luate din:Le Coran ed. Garnier-Flammarion 1970-traducatorKasimirski;sau Coranulin traducerea lui Hamidoullah(autorizata de Arabia Saudita)sau sau Coranul pe internet in traducerea lui Chouraqui

  • Anton: (24-7-2012 la 12:06)

    Este adevarat ca dl P. Clej avea cu totul alte pareri, dar este cazul sa intelegem ca fiecare se reprezinta doar pe sine insusi. L-am contrazis de fiecare data cand spunea sau sugera ca pot critica islamul si crestinismul, dar nu si iudaismul. Ori daca eu nu sunt dus deseori la biserica sau geamie, nici la sinagoga nu sunt dus.

    Desi trebuie sa recunosc ca am mers la spectacolele muzicale organizate la Templul Coral centenar din San Francisco, fara ezitare.

    Discutia aceasta mi-a adus aminte de alt incident: cum am vazut pe you tube un video clip reprezentand un adolescent ucrainian care canta…exceptional de frumos.
    In laudele unanime s-a strecurat si vocea unui alt ucrainian care completa, asumandu-si bietul de el …gloria: „noi ucrainienii cantam toti la fel!”.

    Nu poate sa nu te umfle rasul cand iti imaginezi corul ucrainienilor tineri, batrani femei , barbati care canta toti la fel!
    Aici pot spune ca „noi de pe acest site nu suntem un grup de tovarasi care canta toti la fel”. Cel putin asa sper!

  • Stefan N. Maier: (24-7-2012 la 12:21)

    In ce priveste „cantatul la fel” mi-am expus opinia in articolul „Chemarea Liderului” (http://www.acum.tv/articol/54122/). Nu se pune problema „a spera sa nu cantam toti la fel” ci „sa contribuim la diversitate intr-un mod constructiv, intr-o lupta de idei si cu cat mai putine atacuri la persoana”.

  • Alexandru Leibovici: (25-7-2012 la 15:23)

    Domnule dr. Neumann, cuvântul „islamofob” este un cuvânt de ocară; este folosit de cei care vor să delegitimeze chiar şi criticile obiectiv justificate la adresa religiei, ideologiei politice şi practicilor Islamului şi ale adepţilor acestuia. Trucul este de a umbla la limbaj – a declara orice critică drept iraţională („fobie”), fără vreo distincţie.

    Pat Condell nu este islamofob, este un critic al Islamului de pe poziţii raţionale.

    Este contraproductiv să numiţi „opozitia la islam ca religie,ca organizare sociala,ca civilizatie, care-si declara superioritatea si intentia de a lupta efectiv,cu armele, pentru a se impune intregii omeniri,monoteisti si pagani” tot „islamofobie”!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Higgs boson: what it is and why it matters

Ian Sample, reporterul ştiinţific al lui The Guardian, explică ce este bosonul Higgs, cum este căutat şi ce importanţă are...

Închide
3.144.84.155