caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Gastronomie si Stil



 

Victoria bucătăriei

de (3-6-2012)

Ma repet cu tristete spunand ca orice alta tara isi are un loc prioritar in lume si se impune prin cuceriri culinare. La un kilometru de hotelul unde sunt incartiruit se afla biserica greceasca Constantin si Elena din Annapolis.

Afise si pancarte peste tot cu invitatia la Festivalul Grecesc. Ma fiintez si eu. Sute de persoane inunda biserica , sala de receptii este acoperita de muzica , dans si voie buna.

Mii de vizitatori calca pragul bisericii, degusta bucatele grecesti si se lasa furati de muzica, de ambianta.

Ma doare si o repet ca noi, romanii nu suntem capabili sa adunam macar zece persoane sa deguset micii ori sarmalele.

Nu vreau sa inscriu nicio reteta, nici sa descriu vreun meniu grecesc. Nu ar fi meritul mancarii in sine , ci al grecilor. Ei stiu sa se adune si sa se grupeze intr-o adunare minunata ce invita vecinii la un sirtaki si la o musaka.

Pun intrebarea:

A cui e vina ca romanii nu reusesc sa aiba un festival al lor in lume ?

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Suciu

Prietenul nostru Suciu, care a supravieţuit zăpuşelii şi cancerului şi-a murit într-un tragic accident de trotinetă la vînătoare de carcalaci,...

Închide
18.224.53.202