caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Mr. Hyde Park FORUM



 

Opinie asupra „Ajutorul Gazei”

de (31-5-2010)

Cum poate fi definită intenţia nepermisă de a intra în apele teritoriale ale unui Stat Suzeran?
După mine – P I R A T E R I E
După toate asigurările date prin corespondenţii aflaţi la bordul navelor, intenţia este paşnică, şi în cazul în care Statul Suzeran opreşte intrarea prin forţă armată, lucru normal în condiţii normale internaţionale, paşnicii nedoriţi se vor opune formal.
Noţiunea de opunere paşnică este foarte diferită în sensul lumii occidentale faţă de sensul lumii islamice.
În cazul actual opunerea paşnică s-a soldat cu rănirea a peste 10 soldaţi, rănirea a cca 30 de paşnici persona non grata şi moartea a cca 16 persona non grata ce au folosit arme de foc, cuţite, bare metalice şi alte mijloace de manifestare paşnică islamică.

Rezultatul: blamarea internaţională a Statului Suzeran de a nu se lăsa şantajat de P I R A Ţ I.

Europa încă nu a înţeles că intrarea ilegală pe teritoriul Suzeran al ţărilor Europene este un act pirateresc ce duce în final la islamizarea Continentului.

Mă întreb de ce Europa şi lumea Islamică nu condamnă Australia pentru modul cum nu permite intrarea piraterească pe teritoriu maritim de 200 mile în jurul Insulei Continent.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Contribuția evreiasca la Civilizația Lumii

M-am gandit sa scriu acest articol văzând pe blogul unde mai postam că există xtrem de mulți antisemiți printre creștini....

Închide
44.204.117.57