caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Scena si Ecranul



 

CEALALTĂ IRINA, r. Andrei Gruzsniczki, primește Premiul pentru Cel mai bun film de lungmetraj de debut în cadrul SEE Fest Los Angeles‏

de (16-5-2010)

Filmul „Cealalta Irina”, regizat de Andrei Gruzsniczki, a primit Premiul pentru Cel mai bun film de lungmetraj de debut (Best First Feature Film Award), acordat de Filmmakers Circle SEE Fest, in cadrul celei de-a cincea editii a Festivalului de Film Sud-Est European (SEE Fest), care s-a desfasurat in Los Angeles in perioada 29 aprilie – 3 mai 2010.

Premiul i-a fost inmanat actorului Andi Vasluianu, care a reprezentat filmul la Los Angeles cu sprijinul ICR New York, de catre doi tineri regizori americani, Elizabeth Henderson si Rich Sturdevant.

Festivalul a prilejuit, totodata, o importanta conferinta dedicata incurajarii co-productiilor americano-europene si a distributiei filmelor straine in SUA, la care a luat parte, alaturi de importanti producatori de film din Hollywood, regizori de film si distribuitori americani si europeni, directorul ICR New York, Corina Suteu.

Stire preluata de la Institutul Cultural Roman din New York

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
18.117.107.90