caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

SERENITATE

de (23-1-2012)
2 ecouri

Iarna la Râşnov

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Andrea Ghita: (24-1-2012 la 11:55)

    Fotografia aceasta evoca seninul iernilor de demult, pentru ca seamana cu felicitarile de sarbatori (de format mic) de acum cateva decenii bune, pe care le scoteam cu bucurie din plic pentru a citi urarile scrise de mana!

  • Paulina Eliza Duta: (24-1-2012 la 18:08)

    Intr-adevar este un loc atat de frumos incat pare ireal, desprins din basme si unde daca nu ar exista cateva vile (putine) pe marginea drumului as crede ca timpul s-a oprit in loc.
    Un crampei din frumusetea acestui peisaj a fost captat in filmul „Cold Mountain”…Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Piaţa Universităţii – de la „Jos Iliescu!” la „Jos Băsescu!”

Manifestaţia în curs de derulare în Piaţa Universităţii este o imitaţie nereuşită a celei ce s-a desfăşurat în acelaşi loc...

Închide
44.210.151.5