caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

FERESTRE

de (2-10-2011)
4 ecouri

Ferestrele din Santorini – stropi azurii pe imaculatul alb

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

 • marilena: (3-10-2011 la 12:16)

  Foarte frumoasa imagine. Pot incerca cateva schite dupa ea?
  Te felicit, MM

 • Cristina Dobrin: (3-10-2011 la 12:39)

  Draga Marilena,

  Iti multumesc pentru apreciere. Ma simt incantata de propunerea ta.Iti includ linkul de la un alt articol al meu, tot despre Paradisul din Santorini, unde vei gasi mai multe fotografii care sa te inspire. Iti doresc sa ajungi pe acolo cu pasii, nu doar cu pensula si creionul.

  http://www.acum.tv/articol/35471/

 • Paulina Eliza Duta: (3-10-2011 la 16:02)

  Ferestrele sunt priviri deschise catre lumina. Santorini, mai mult decat tot ce-am vazut pana acum, te mangaie cu contururi delicate, rotunjite din care se desprinde o respiratie abia soptita, plina de sensibilitate si fara colturi care sa-ti sageteze privirea. …Santorini este o frumoasa cu ochi albastri.

 • anda: (3-10-2011 la 16:56)

  si eu am fost odata in niste insule grecesti.
  vazand imaginea asta superba parca-mi pare rau ca nu am ales santorini…Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Este AIE-2 un proiect “falimentar” pentru integrarea europeană a Republicii Moldova?

Zarurile au fost aruncate, dar jocul nu se sfârșește. Alianța de guvernare își menține cursul, păstrându-și echilibru firav pentru a...

Închide
3.238.174.191