caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII : ROŞU

de (14-6-2011)
1 ecou

Roşcatul

…Roţile scârţâie uşor. Câinele a învăţat să se deplaseze ocolind cu dexteritate obstacolele. Vine blajin către vasul cu apă lăsându-se prins în mângâieri care-i ridică spre noi privirea opacifiată de cataractă. A fost găsit pe stradă. Bătrân, abandonat şi infirm…Acum Roşcatul are o familie şi este prietenul lui Mihai, un copilaş de aproape 3 ani.  ”Am dorit ca Mihai să crescă avându-l aproape pe acest câine care se luptă pentru fiecare pas” , mi-a spus tatăl băieţelului.

L-am lăsat pe Roşcat tolănit la soare, adulmecând tihnit liniştea zilei de mâine…

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Natalie: (20-6-2011 la 03:14)

    A great tribute to man’s (and girl’s) best friend, Paulina!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Spectacolul BULL la Muzeul Naţional de Artă al României

Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez din Bucureşti, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Artă al României vă invită...

Închide
3.17.6.75