caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Relativităţi Culturale 

Make a Point organizează ‘Sera de cultură vie’ – vineri 10 iunie

de (7-6-2011)

Sera de cultură vie se deschide vineri noapte

De Noaptea Albă a Galeriilor, la Make a Point, vizitatorilor li se propune să regăsească natura în cel mai neaşteptat loc, o hală a Postăvăriei Române. Aici sunt adunate, pentru o seară şi o dimineaţă, o colecţie de informaţii şi posibilităţi de a experimenta conexiunea cu natura.

De la ora 19.00, începe atelierul de hrană vie, unde se pregătesc şi se gustă  preparate vegetariene crude, iar la biblioteca instalată pe gazon se pot afla, din cărţi şi articole, mai multe despre alimentaţia vie, cele mai benefice plante şi reţete simple. Despre ponturi alimentare de preţ, cum să îţi creşti singur mâncarea, grădinărit şi permacultură, comunităţi eco, vorbesc şi oamenii din „biblioteca vie”, care la un pahar de ceai împărtăşesc bucuroşi cunoştinţele lor.

La ora 21.00 sunt aşteptate prezentările invitaţilor, care vor aborda teme de la relaţia cu hrana şi cum se mai alege aceasta acum, alternativele pe care le oferă oraşul şi ce te învaţă viaţa într-o comunitate eco, la legislaţia legată de plante din România.

Miezul nopţii aduce în Sera de cultură vieproiecţie cu fragmente din filme documentare şi seminarii despre alimentaţie, sănătate şi sistem, prezentându-i pe unii dintre cei mai cunoscuţi activişti pentru o viaţă în armonie cu natura.

Până la 4 dimineaţa, mesajul se descoperă în instalaţia artistică realizată special pentru eveniment şi în expoziţia de fotografie, se observă în plantele ce cresc pe metrul pătrat de grădină sau se gustă din seminţele hidratate, germeni şi vlăstari. Muzica însoţeşte în călătoria prin Sera de cultură vie, unde rămân de descoperit şi alte surprize înverzite.

Make a Point (în incinta Postăvăriei Române)
Şos. Morarilor nr.1, Sectorul 2
Vineri, 10 iunie 2011
Între 19.00 şi 4.00

Intrarea liberă.

www.makeapoint.ro

www.noapteagaleriilor.ro

Alma Cazacu
Art Development Officer

Make a Point
1 Morarilor Str., 2nd District, Bucharest
Postal Code:  022451, Romania

Office: +40212551616

Email: alma@makeapoint.ro
www.makeapoint.ro

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Eveniment dublu la LCF – Centru de Artă Contemporană în cadrul NAG#5

Vineri, 10 iunie 2011, incepand cu orele 19:00, eveniment dublu la LCF - Centru de Arta Contemporana in cadrul NAG#5

Închide
3.239.9.151