caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Forme și culori

de (29-4-2011)

Căuş de magnolie

Foto Adrian Ghiţă

În fiecare an pornim în căutarea magnoliilor, pe străzile clujene şi în Grădina Botanică. Mai întâi vizităm prietenele noastre fragile, magnoliile albe şi stelate, ca de borangic, care se deschid primele, dar se şi trec cel mai repede. Magnoliile roz, mai mari şi mai senzuale, cu petale ca de brocart, apar mai târziu şi durează mai mult. În fiecare an descoperim magnolii noi, pe care le notăm pe „harta magnoliilor” spre a le vizita şi anul viitor. Apoi corolele parfumate discret se scutură cu graţie, frunzele năpădesc crengile golaşe şi începe răstimpul de aşteptare a magnoliilor de anul viitor.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.239.9.151