caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Cele mai frumoase momente ale vieții

de (31-1-2011)
2 ecouri

In fata unui amfiteatru plin de elevi, parinti si profesori se anunta castigatorul locului intai la Academic Challenge. Au fost doi elevi la egalitate, fetita a fost anuntata prima; fetita castigatoare intre cei 500 de elevi participanti era fetita mea. Bucurie, emotii, mainile tremurau, scuzati calitatea imaginii, dar si aparatul era grabit sa prinda toate momentele.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresafotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Paulina Eliza Duta: (1-2-2011 la 18:20)

    Frumusetea imaginii razbate din emotia coplesitoare a scumpei dvs.fetite medaliata cu aur…Este o fotografie nepretuita. Felicitari fiicei si mamei!

  • corina: (3-2-2011 la 12:25)

    Multumesc mult Paulina!



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Mitul pacifismului monoteist

... Dar ce este de neinteles este falsitatea si ipocrizia celor care cunoscand bine textele „cartilor sfinte” continua sa sustina...

Închide
3.149.24.159