caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Cele mai frumoase momente ale vieții

de (31-1-2011)
2 ecouri

In fata unui amfiteatru plin de elevi, parinti si profesori se anunta castigatorul locului intai la Academic Challenge. Au fost doi elevi la egalitate, fetita a fost anuntata prima; fetita castigatoare intre cei 500 de elevi participanti era fetita mea. Bucurie, emotii, mainile tremurau, scuzati calitatea imaginii, dar si aparatul era grabit sa prinda toate momentele.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresafotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ce părere aveţi despre acest articol?
 • Corect 
 • Frumos spus 
 • Îmi dă de gândit 
 • Am învăţat ceva! 

Ecouri

 • Paulina Eliza Duta: (1-2-2011 la 18:20)

  Frumusetea imaginii razbate din emotia coplesitoare a scumpei dvs.fetite medaliata cu aur…Este o fotografie nepretuita. Felicitari fiicei si mamei!

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 0 Nu-mi place 0

 • corina: (3-2-2011 la 12:25)

  Multumesc mult Paulina!

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 0 Nu-mi place 0Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
34.204.186.91