caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Cele mai frumoase momente ale vieții

de (25-1-2011)

Începutul anului 1999 în Veneţia marca sfârşitul unei vacanţe de suflet în Italia, alături de un grup de pelerini din România uniţi de dorinţa de a petrece Crăciunul la Roma. Străbătusem într-un ritm alert, ca atingerea fugară a zborului unui porumbel  Padova, Milano, Verona culegând emoţii şi vibrând de nerăbdarea primilor paşi în Cetatea Eternă, ca apoi să ajungem aici, într-un popas de câteva ore înainte de a ne îndrepta spre casă.
Veneţia acelor zile…. Aşa îmi va rămâne în suflet : umedă, ceţoasă, cu şalul ei de turcoaz împodobit cu şalupe şi vaporeto-uri, însoţindu-mi paşii alături de cei ai lui Vivaldi şi Titian printre străzile înguste sărutate de apa Adriaticii…

Mi-am împletit fiinţa cu cea a oraşului şi am simţit pentru prima oară că …respiram pentru doi.
Eram fericită ! Mi-am cheltuit ultimii bani hrănind porumbeii din Piaţa San Marco !

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ce părere aveţi despre acest articol?
  • Corect 
  • Frumos spus 
  • Îmi dă de gândit 
  • Am învăţat ceva! 

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
100.24.118.144