caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Călătorii de vacanţă

de (29-8-2010)

Gabriela Ursu 05-09-2010

Sunshine Skyway Bridge over Tampa Bay in Tampa, Florida

Gabriela Marinescu 04-09-2010

Pian

În centrul Vienei… Kartner Strasse, o stradă devenită exclusiv pietonală, e o altă atracţie a capitalei austriece. Cine are dorinţa de a cânta (probabil după ce obţine şi nişte avize de la primărie) îşi aşează intrumentul pe mijlocul străzii şi cântă. La câţiva zeci de metri, un alt instrumentist poate face acelaşi lucru. Nimeni nu neranjează însă pe nimeni.

Paula Duta 03-09-2010

Adrenalină în Braşov

Parcul Aventura este rodul unui parteneriat între Primăria oraşului Braşov, Regia Publică Locală a Pădurilor „Kronstadt” şi Stéphane Combremont, un investitor elveţian.
Investiţia „verde”, cea mai amplă de acest gen din România, se extinde pe 2.5 ha de pădure implicând un „ inventar” alcătuit din 80 de copaci, 92 platforme, 100 de jocuri, 692m de tiroliene, 1000m de coardă, 5400m de cablu , 7000 de şuruburi şi 49.400 Kg de lemn . Există 8 trasee de dificultate progresivă, fiecare participant primind un material de securitate şi fiind instruit în utilizarea lui corectă .
Plăcerea adrenalinei gustate la înălţime atrage ca un magnet tinerii dornici de a-şi încerca forţele cu obstacolele suspendate printre crengile viguroase ale copacilor. Plictiseala zilelor fără şcoală şi jocurile de pe calculator au fost substituite cu o realitate plină de neprevăzut, în care solicitarea fizică devine antrenantă şi amuzantă atâta timp când ştii unde să te opreşti…şi doar să simţi natura şi darul ei nepreţuit.

Marcela Morar 02-09-2010

Apus de soare în Costa Rica

Paula Drexler 01-09-2010

Costa Brava – Crama-

A degusta – a compara – a cumpăra !

Natalie Schor 31-08-2010

Vacanţe

Cristina Dobrin 30-08-2010

Petra- Comoara (Cazna)

Petra este situată la aproximativ 230 km spre sud de capitala Iordaniei, Amman. Unul dintre cele mai renumite obiective arheologice din lume, Petra – este considerată cea de-a VII-a minune a lumii şi face parte din patrimoniul UNESCO, începând cu anul 1985.
Trecînd printr-o strâmtoare, care în unele locuri ajunge la o înălţime de mai mult de 50 metri, ne întâmpină splendidul monument Cazna (Comoara) cu o înălţime de 30 metri, cioplit într-o stîncă roză.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Mămăliga nu (mai) explodează

Ca urmare a măsurilor de austeritate mulţi aşteptau şi alţii mai aşteaptă încă revolte populare, proteste publice, marşuri gigantice, greve...

Închide
3.12.41.106