caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA



 

Damian Drăghici susţine un concert caritabil pentru beneficiarii Fundaţiei Estuar

de (18-12-2011)

Artistul Damian Drăghici va susţine un concert caritabil pentru adulţii cu probleme de sănătate mintală din centrele sociale ale Fundaţiei Estuar.

După ce s-a retras din viaţa muzicală, artistul Damian Drăghici, singurul muzician român deţinător al premiului Grammy, se dedică în totalitate evenimentelor caritabile şi sociale.

Pentru a fi alături de persoanele cu probleme de sănătate mintală, Damian Drăghici va susţine un concert caritabil împreună cu beneficiarii Fundaţiei Estuar. Concertul va avea loc marţi, 20 decembrie, începând cu ora 18:30, la Orange Concept Store din Calea Victoriei numărul 41, Bucureşti. Intrarea este liberă.

La finalul concertului, cei prezenţi vor putea achiziţiona produse pentru Crăciun, realizate de persoane cu probleme de sănătate mintală, în cadrul atelierelor protejate ale Fundaţiei.

Tot mai des auzim de persoane care suferă de probleme de sănătate mintală, cum ar fi depresia, anxietatea sau stresul. Am decis să organizăm acest eveniment pentru a atrage atenţia asupra acestor probleme cu care ne putem confrunta fiecare dintre noi într-un moment al vieţii”, a declarat Amedeea Enache, Director Executiv al Fundaţiei Estuar.

Evenimentul face parte din cadrul campania “Este momentul nostru să câştigăm”, desfăşurată de Fundaţia Estuar în perioada 28 noiembrie – 23 decembrie.

Pe durata campaniei, prietenii paginii de Facebook a Fundaţiei Estuar pot afla în fiecare zi lucruri interesante despre sănătatea mintală: ce implică această problemă, cum poate fi depistată, unde poţi cere ajutor, cât de gravă este o astfel de problemă şi mai ales, cât de frecventă este ea.

Campania “Este momentul nostru să câştigăm” este organizată în cadrul proiectului “ Care este contribuţia ta la sănătatea mintală a semenului tău? ” susţinut de Raiffeisen Bank în cadrul Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Ba tu! Ba tu! Antanta necordială în acțiune

Duelul verbal la vârf dintre autoritățile franceze și cele britanice pe temă scăderii ratingului financiar de țară au provocat îngrijorarea...

Închide
3.145.191.214