caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Limba Soacrei



 

Femeia la volan

de (26-6-2006)

traducere
Azi dimineata conduceam pe autostrada Bucuresti-Gheboaia (hai ca exagerezi nea Jay) cand asa intr-o doara m-am uitat stanga. Si ce imi vazura ochii ? Langa mine, intr-un BMW ultimul racnet, nou si stralucitor, o muiere tanara si frumoasa, conducea cu 120 Km/ora. In acelasi timp se uita in oglinda si se ruja tacticos. Mi-am intors privirile la drum si dupa cateva secunde o vad din nou, depasindu-ma si continuand sa se fardeze. E adevarat, eu sunt barbat curajos, dar ce facea ea m-a infricosat asa de tare incat aparatul electric de barbierit mi-a cazut din mana, peste mana dreapta in care tineam sandwichul care la randul lui a cazut peste picioarele mele. M-am manjit tot de maioneza. Am incercat sa indrept volanul cu genunchiul si de atata zapaceala mi-a zburat telefonul mobil de la ureche, si a cazut chiar in ceasca de cafea pe care o tineam intre picioare. Cafeaua fierbinte s-a imprastiat in toate directiile. Vai ce arsuri am capatat pa ambele maini si pe… piticul din pantaloni. Cafeaua fierbinte mi-a stins si tigara, mi-a distrus celularul si mi-a intrerupt convorbirea care era intr-adevar, dar intr-adevar IMPORTANTA!!!

Cine dracu le-a dat voie la femei sa conduca?

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Elevi canadieni de origine romana din Toronto

90% din elevii canadieni de origine romana din Toronto nu abandoneaza scoala. Acesta este rezultatul unui studiu publicat in ziarul...

Închide
18.224.32.86