Curtea Constituțională: legea imobilelor naționalizate este constituțională

Uncategorized

Curtea Constituțională: legea imobilelor naționalizate este constituțională

Curtea Constitutionala a decis ca modificarile legii 10 a imobilelor nationalizate sunt constitutionale. Se respinge sesizarea de necostitutionalitate depusa de presedintele Basescu.

Legea, inițiată de senatorul PC Dan Voiculescu, a fost adoptata in septembrie de vechiul parlament prin votul PSD, PD-L, PRM și PC.

Nu exista mari diferente fata de forma anterioara ci mai mult sa schimba modul de abordarea al problemei.

Un numar mare de cazuri vor ajunge la CEDO care va fi coplesit si nu va mai putea face situatiei.

Prin aceasta va fi rezolvata situatia si statul va plati foarte putine despagubiri si numai dupa multi ani de tergiversari.

Emigrat in Grecia din anul 1990. Formatie tehnica electronica si telecomunicatii. Activitate in Electronica medicala si Programare. Apolitic. Crescut in mediu multicultural. Simpatie pentru minoritati si oameni independenti care au aratat bunatate fata de semeni, deci o a filantropiei de orice origine etnica.

0 thoughts on “Curtea Constituțională: legea imobilelor naționalizate este constituțională

  1. curat constitutionala aceasta lege a caselor nationalizate!
    cum ar putea odraslele nomenclaturii comuniste sa plece din casele ocupate sub pretextul ca apartineau unor dusmani ai poporului dintre care multi au murit la canal ori in inchisori ?
    copilasii respectivi nu si-au putut face alte case deoarece sunt indragostiti de vilele in care au crescut.
    de bani nu se pot plange pentru ca slava domnului au de la tatici sau bunicute, iar prin nenumaratele firme cu care i-a uns fsn-ul au acaparat puterea economica.

  2. la noi constitutia a fost croita pentru a permite legalizarea unor abuzuri care nu se intalnesc in alte foste tari comuniste.

    cea mai ieftina scuza este ca o anume decizie corespunde normelor europene. aceste norme nu au avut in vedere imoralitatea unor legi sau prevederi constitutionale ci doar faptul ca ele au trecut prin filtrul parlamentului.

    asa cum spre deosebire de filipine in europa nu scrie pe strazi ca urinatul in public este interzis (nimeni treaz nu o face in europa in timp ce la manila urinatul pe roata la semafor este foarte comun) tot asa europenii nu isi imagineaza ca aberatiile din legile romanesti pot exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top