caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Libris



 

Editura Comunicare.ro – noutati editoriale

de (16-7-2007)

Ralf Leinemann, Elena Baikalteva Eficienta in relatiile publice

Evaluarea activitatilor de PR nu trebuie sa reprezinte un scop in sine si nu ar trebui sa va distraga atentia de la indeplinirea muncii dumneavoastra. Prin urmare, ar fi indicat sa nu va irositi timpul pentru realizarea unor rapoarte atat de detaliate; nimeni nu va avea rabdare sa le citeasca si nici nu va putea sa traga concluzii pe baza lor. Premisa acestei carti a fost nu numai aceea de a reuni teorii si abordari clasice ale evaluarii activitatii de PR, chiar daca veti gasi trimiteri la reguli clasice de PR, ci si de a oferi exemple reale ale modalitatii cotidiene de lucru si de a prezenta idei care au dat rezultate în practica.

Gabriel Tarde Opinia si multimea

„Inainte de toate la Tarde frapeaza fantezia care multiplica perspectivele originale si stralucite. Dar imediat dupa aceea ni se dezvaluie unitatea si profunzimea doctrinei sale. O gindire impresionanta ii sustine opera si ii imprima directia […]. Sociologie si psihologie, drept si politica, filozofie morala si filozofie generala – Tarde a fost, rind pe rind, atras de toate marile probleme ale umanitatii.” – Henri Bergson

CARTI DE REFERINTA

Wally Olins Despre brand

Un studiu care ofera o viziune lucida, aplicata, asupra mecanismelor de creare a brandurilor, elaborata de insusi artizanul lor. Aceasta carte este nu numai o reactie polemica la atitudinea antitrust, dar si o critica rafinata, subtila si pertinenta la adresa industriei marcilor. Astazi, cind atitudinea consumatorilor oscileaza dramatic intre tentatia de a se lasa sedusi si cea de a se revolta impotriva brandurilor si a modalitatilor prin care acestea se construiesc si patrund in viata cotidiana, o astfel de carte deschide o dezbatere care, in spatiul cultural romanesc, se afla abia la inceput.

Naomi Klein No logo. Tirania marcilor

O carte fascinanta despre tradarea marilor promisiuni ale postmodernitatii: posibilitatea de a alege, interactivitatea, prosperitatea si libertatea fara limite. În aceeasi masura analiza culturala, manifest politic, reportaj de investigatie si jurnal de shopping, NO LOGO deconstruieste universul nostru cotidian frumos ambalat si-i arata adevaratul chip. Naomi Klein analizeaza fenomenele care au facut ca lumea în care traim sa fie guvernata tot mai mult – la nivel economic, social, politic, mediatic si cultural – de marile corporatii multinationale si urmareste cristalizarea opozitiei din ce în ce mai vehemente fata de confiscarea spatiului public si a drepturilor cetatenesti, din campusurile marilor unversitati occidentale pina în atelierele clandestine din Lumea a Treia unde se fabrica produsele de marca pe care ni le dorim cu totii.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
mâna din cerc

mi-am plecat un colţ de gând peste pervazul destinului rescriind arcul de timp ce mi-a fost scris demult un cerc...

Închide
18.118.24.176