caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Album



 

VECHI ȘI NOU ÎN ARHITECTURA ORAȘELOR LUMII: Tel Aviv – Complexul Azrieli

de (23-3-2010)

Spațiul Azrieli este un complex de trei zgârie nori, situați în centrul Tel Avivului, fiecare cu baza diferită: pătrat, triunghi și cerc. Acesta din urmă este cel mai înalt , având 49 de etaje (187 m.).

Construcția a fost terminată în anul 2007. Întregul complex a fost construit pe terenul de parcare al mașinilor de gunoi.

Centrul poartă numele arhitectului David Azrieli, inițiatorul proiectului.

Primele două etaje funcționează ca spații comerciale moderne. Turnurile sint sediul unor birouri, hotel și club de sport.

Ecouri

  • Dr. N. Cernaianu: (23-3-2010 la 00:00)

    Urmaresc cu interes lucrarile acestei extrem de talentate si sensibile artiste in arta fotografica.Fotografii viguroase, pline de seva, te obliga sa le privesti si sa reactionezi. Natalie are o personalitate puternica, fotografiile ei nu pot fi ocolite, ar fi si pacat…sunt de o calitate exceptionala !

  • George ROCA: (23-3-2010 la 00:00)

    Felicitari domnisoarei Schor!
    O fotografie excelenta!
    George ROCA

  • Mihai Batog-Bujeniţă: (23-3-2010 la 00:00)

    Forţa de convingere a imaginilor pe care ni le oferă cu atâta generozitate Natalie Schor vine dintr-un lăuntric profund, sensibil, cultivat şi, mai ales, foarte puternic. Natalie, te adimr!

  • philipp nadler: (23-3-2010 la 00:00)

    un mare fotograf originar din brasov -Gyula Brassai- a scris candva „exista multe fotografii care sunt pline de viata, pot fi insa confundate si nu usor de remarcat. este forta care emana din fotografie cea ce in final conteaza.” Este exact ceea ce pot spune
    despre fotografia primita de la voi:”meraviliosso”

  • Roni CACIULARU: (23-3-2010 la 00:00)

    Despre această tânără artistă mi-am exprimat părerea şi în alte publicaţii. Dar de fiecare dată când mă întâlnesc cu rezultatul privirii sale prin obiectivul fotografic, simt vibraţia unui subtil interpret al vieţii şi al lumii. Marea ei calitate este că are „ceva” specific inexprimabil, admirabil, rod al unei munci anterioare susţinute şi al unui fior cu care Dumnezeu a dăruit-o. Privind cu ochii Nataliei Schor văd, nu o dată, o lume mai adevărată, mai serioasă, mai expresivă.
    Este fiica scriitorului
    Dorel Schor. Iar aşchia, după cum se vede, nu sare departe de trunchi. Admiraţia mea şi, din nou, felicitări! Pe când o expoziţie personală?

    Roni CĂCIULARU



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
VECHI ȘI NOU ÎN ARHITECTURA ORAȘELOR LUMII: București – Casa cu „Omul de aramă”

L-am zărit din depărtare strălucind sub mângâierea unei zile nesperat de luminoase după atâtea altele posomorâte şi friguroase. Poate dacă...

Închide
18.216.10.191