caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Limba Soacrei



 

Top Five perle-Mircea Geoana

de (29-1-2007)

1. Reporter: „Credeti ca sint prea multi ofiteri de informatii in Romania?“. Mircea Geoana: „Nu stim citi sintem, in primul rind!“.

2. „Mai aveti putina rabdare!“ (unui pensionar care-i spunea ca-i vine sa se sinucida)

3. Traian Basescu: „In ce sector al Capitalei e platforma Magurele?“ Mircea Geoana: „E la domnu…, la domnu…“ Traian Basescu: „Platforma Magurele nu e in Bucuresti, e in Ilfov“

4. „Cind vorbim de un parlament unicameral, nu inseamna ca vorbim neaparat de o singura Camera, ci si de o a doua Camera, a reprezentantilor regionali“.

5. Declara ca „Alice in tara minunilor“ este scrisa de Carl Lewis (atletul), si nu de Lewis Carroll.

————————————————————————–

Comentariu: 🙂

Domnilor, ce aveti cu saracu’ baiat? L-am vazut la CNN cind era ministru de externe, vorbeste o engleza „durere”. Saracu’ 🙁 Daca iese presedinte „prostanacu” asta, precis nu o sa-l mai intrebe nimeni cine a scris „Alice in tara minunilor” sau maximum o sa raspunda ca Nastase nu mai vineaza in tara minunilor, de aia nu mai sint alice acolo. Deci, nu conteaza cine le-a scris. 🙂

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Ciudata bucatarie tuarega

hai sa-ti zic adevarul ce sa mai mergem cu presul arderea in 4 timpi e o insulta tehnica iata remediul...

Închide
18.224.55.99