caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Sport



 

Propuneri pentru echipa nationala de fotbal

de (23-1-2006)

Pentru a da Romaniei o sansa de calificare la urmatorul Campionat European de Fotbal propunem cele de mai jos:

Sa jucam toate meciurile din deplasare pe teren propriu. Echipa adversa poate sa joace si ea pe teren propriu. Dupa ce inscriem fiecare cate un gol, nu va mai avea cine sa repuna balonul de la centru in nici una dintre partide si se va consemna rezultatul final de 1-1, adica vom obtine un egal in deplasare.

Sa jucam in deplasare toate meciurile de pe teren propriu, ca sa dispara emotivitatea in fata suporterilor.

Ultimele 10 minute ale partidei sa se joace la inceput, ca sa nu mai primim gol in ultimul minut.

Sa dam afara antrenorul dupa fiecare victorie, ca sa nu repetam situatia penibila cand l-am dat afara dupa ce a obtinut calificarea.

Daca scorul ne este favorabil in minutul 75, o echipa de telepati sa-i convinga pe jucatorii nostri ca sunt condusi la diferenta de trei goluri, ca sa nu mai fie egalati din cauza ca le este mai frica de victorie decat de infrangere.

Sa criticam vehement, inainte de fiecare partida in deplasare, starea proasta a gazonului, ca reprezentand principala cauza a alterarii calitatii jocului si spectacolului sportiv.

Readucerea in actualitate a mingilor cu siret, care vor fi legate de ghetele jucatorilor nostri pentru a nu mai fi deposedati.

Stimularea jucatorilor prin premii de vita nobila

Sa se tina secrete adresele ratangiilor cu familie numeroasa.

Pentru pastrarea calmului suporterilor, sa se angajeze la unitatile de alimentatie publica din preajma stadioanelor unde se joaca meciurile „nationalei”, numai inraiti recidivisti specializati in „botezarea” bauturilor alcoolice cu apa.

Inzestrarea jucatorilor nostri cu crampoane frumos modelate, pentru impresionarea echipei adverse

Acei jucatori care oricum nu dorm in cantonament, sa fie chemati la antrenamente la lumina lunii.

La meciurile pe teren propriu sa obtinem un avantaj psihologic prin desfiintarea mijloacelor de aparare fata de posibilele interventii ale suporterilor (garduri, etc). De notat ca masura prezinta si riscuri: daca jocul nostru este nesatisfacator, suporterii infocati nu pe adversari isi vor varsa amarul …

Sa contopim Federatia si Liga intr-un singur organ vital, condus de Nasu’ Mitica.

Adversarii sa fie tratati inainte de meci cu sare si paine imbibata cu tuica batrana.

Sa incurajam coruptia in fotbal, pentru ca jucatorii din campionatul intern sa fie familiarizati cu arbitrajele din meciurile decisive ale echipei nationale.

Sa se deschida baruri in apropierea locurilor de cantonament, ca sa nu oboseasca baietii facand drumuri prea lungi.

Sa ne inscriem in competitie cu doua echipe nationale: Romania II (care sa joace la calificare) si ROMANIA I (care sa etaleze jucatorii pusi pe taraba, evaluati pe baza rezultatelor obtinute de cealalta echipa).

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
P

Cezara Cezara este una dintre fetele de la contabilitate. O văd mai tot timpul prin transparenţa pereţilor de sticlă ce...

Închide
3.142.43.42