caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Limba Soacrei



 

Deparaiate

de (12-12-2005)

In tara asta pana si aerul ia spaga. Cand numeri banii, vantul iti ia o bancnota de 1 milion, o inalta la cer si o arunca dupa aia la intamplare. Cine o gaseste? Bineinteles, un manelist care coboara din Mercedesul lui de 200.000 euro.

As vrea sa va zic ceva frumos, care sa va dea de gandit, sa va schimbe viata, insa dupa atatea dezamagiri intentiile bune au murit pana la ultima. Si ce mi-a mai ramas e doar gandul la ce beau diseara.

Voi fi ingrozitor de deprimat daca am sa descopar intr-o zi ca am fost cinstit si bun, din lipsa de altceva.

Exista oameni care incearca mereu sa vanda skiuri
schiopilor, ochelari de vedere orbilor, piane ciungilor de ambele maini, gel de par cheliosilor, conserve de aer carieristelor…etc..etc..etc…. Si pe onoarea mea, reusesc. De ce? Multor tampiti le e rusine sa refuze.

Cred ca multe din necazurile lui se datoreaza prostiei . Insa daca nu s-ar crede asa de destept ar avea mult mai multe necazuri.

Hotul neprins e la fel de nevinovat ca un inger. Diferenta e ca Iadul e plin de hoti neprinsi.

Dumnezeu exista si a facut dreptate nevestelor de microbisti. Le-a dat telenovelele.

Au ajuns la concluzia ca sunt posedat de diavol si m-au izolat . Din cauza ca imi place supa de pui cu miere, zahar si fidea. Va imaginati ce mi-ar fi facut daca as fi indraznit sa inventez o noua religie ?.

E intr-o depresie crunta. Desi amstaful ei mananca mai sanatos si mai bine decat copiii din 10 orfelinate, s-a imbolnavit de cancer.

El e barbatul responsabil pentru toate relele din lume. Dar din cauza ca asta e numai parerea nevestei lui, nici macar de popularitate nu se poate bucura.

Vecinii isi inchipuie de mine tot felul de bazaconii, ca fac aia si fac aia. Eu, un desirat si un slab, cu plete de poet in dizgratie. De un singur lucru nu ma banuiesc. Ca le fac nevestele. Si asta e singurul adevar, betivii dracului.

Am atat de multi dusmani.
De atatea ori au strigat „nu scutura schela, idiotule ” .

Cei mai infecti oameni sunt cei care critica la altii propriile lor defecte.

Nu uraste prostia, o intelege perfect.

Daca nu te tii de cuvant, cuvantul iti da drumul si cazi.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Ofiliri 1

Florile de pe marginea drumului: Martori tăcuţi, Ochi care văd şi nu iartă. Prăfuite, însetate, Otrăvite de visele arse Din...

Închide
3.145.70.227