caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Idei de Afaceri



 

Moda Veche – filiale in strainatate

de (24-11-2004)

Stimate domnule/Stimata doamna,

Reprezint o agentie de matchmaking proaspat lansata din Romania – Moda Veche. (http://www.modaveche.ro).

Suntem singura agentie romaneasca de acest fel care isi bazeaza activitatea pe criterii stiintifice. NU suntem o firma orientata spre facilitarea de intalniri ocazionale, asa numite “aventuri de o noapte” – astfel de intreprinderi abunda, asa cum va asteptati, in Romania, dar pastram o distanta extrema fata de ele.

Cum functionam, concret? Prin folosirea unui test de personalitate si prin interviuri cu psihologul agentiei, acesta din urma realizeaza pentru fiecare client un profil psihologic elaborat care ne ajuta sa ii recomadam un partener cu care sa fie compatibil.

Profilul realizat de psiholog arata gradul de responsabilitate, maniera de a relationa cu cei din jur, gradul de integrare in societate, nivelul de responsabilitate, motivata pentru a se realiza profesional si personal, flexibilitatea psihologica in relatiile cu un partener.
Testele noastre verifica alcoolismul, delincventa , patologia., anxietatea, violenta, depresia. Ele arata in acelasi timp daca persoana are tulburari de identitate sexuala.

Criteriile de inscriere sunt selective, astfel incat toti clientii nostri sunt persoane serioase.

Toate procedurile noastre sunt informatizate si, desi ne incurajam clientii sa ne viziteze la sediu, suntem capabili sa operam integral via Internet.

Baza noastra de clienti este reala (cifrele pe care le veti vedea pe web-site nu sunt inventate!), in continua extindere, si am constatat ca o parte dintre cei inscrisi (in special femeile) sunt interesati si in gasirea unui partener peste hotare. De aceea va propun o colaborare profitabila atat pentru dv., cat si pentru noi.

Initiati o filiala “Moda Veche” in comunitatea romaneasca (si nu numai) din care faceti parte, daca simtiti ca puteti desfasura o activitate, fara nici un fel de presiune, in aceasta directie: aceea de a ajuta cupluri alcatuite dintr-o femeie si un barbat sa se cunoasca si sa devina fericite. Va vom pune la dispozitie o intreaga infrastructura si un concept inchegat, stabilind de la caz la caz conditiile de reciprocitate materiala avantajoase si pentru dv. si pentru noi. Va vom oferi training si explicatii complete, gratuit. Va vom face publicitate si vom defini impreuna conditii de exclusivitate. Nu va vom cere, ca in cazul schemelor de tip MLM, o taxa de inscriere – scopul nostru nu este sa ne imbogatim din “taxe de inscriere” – ci sa avem cat mai multi clienti multumiti, care vor referi la randul lor pe altii!

Agentia noastra ar urma sa va furnizeze profiluri de persoane care ar putea satisface preferintele clientilor dv. In cazul realizarii unei potriviri “mixte” (adica un client roman cu un client al dv.), atat agentia mea, cat si agentia dv. ar avea de castigat: un nou client fericit!

Pentru a va familiariza cu procedurile noastre, va invit sa vizitati site-ul nostru Internet. De asemenea, va stau la dispozitie pentru orice alte detalii. Am incredere ca putem realiza o colaborare fructuoasa.

Dana Stefanescu,
Director Moda Veche

Ecouri

  • Zob Gheorghe: (24-11-2004 la 00:00)

    Am simtit de cind aveam 20 de ani necesitatea unei institutii care sa asiste contactul si relatiile intre sexe. Pe vremea socialismului nu putea fi vorba despre asa ceva. Toti pareau destepti toti le stiau pe toate. Erau… gramada.
    Nici nu se punea problema sa recunoastem lipsa de educatie in relatiile dintre baieti si fete. Se considera ca educatia socialista in familie si scoala asigura cea mai buna structura caracteriala pentru familie: caracterul muncitoresc.

    Nu se admiteau caracterele fine. Brutele cele mai infecte se impuneau prin caracterul spectacular. Borfasii betivi si scandalagii luau fete ca florile pe care le vedeai dupa niste ani „cu doi in brate si unul in mate” pe usile tribunalelor, batute, cu ochii invinetiti spurcindu-se si blestemindu-se in fata lumii cu sotii lor, cu soacrele si alte oratanii. O lume proletara. Penibil.

    M-am ingrozit si-mi ziceam in sinea mea ca daca eu voi ajunge asa, eu ma voi sinucide.

    Activitatea matrimoniala era una din cele mai nestructurate si mai necalificate activitati din cite puteau fi si ne-au facut pe multi sa ne pierdem timpul si energia in cautari sterile si pline de penibil. Parca era o parte integranta dintr-un program de injosire si distrugere a individului uman.

    Incepind cu 1990 lumea incepea sa se miste instinctiv spre imbunatatirea activitatii de cautare, pregatire, cunoastere si relationare a partenerilor. Eu insumi am avut un moment in care am schitat un sistem de criterii pe care il voiam ulterior dus la perfectie privind analiza personalitatii in scopul intemeierii familiilor durabile bazate pe legaturi de esenta intre barbat si femeie.

    Nu am avut conditiile materiale pentru a face un asemenea remediu social. Dar iata ca necesitatea se impune si cu bucurie vad azi acesata frumoasa prezentare a unei agentii matrimoniale care pare sa fie cum am visat eu.
    Astazi insa eu ma limitez numai la a reflecta asupra conditiei omului. Ma voi interesa insa de bazele stiintifice ale unei asemenea activitati.

  • Lica Mihail: (24-11-2004 la 00:00)

    Sunt mai multe motive pentru care cineva (indiferent ca este vorba de barbat sau femeie) apeleaza la serviciile unei agentii matrimoniale.
    1. Lipsa curajului in abordarea sexului opus.
    2. Timpul insuficient, necesar gasirii unui partener.
    3. Teama de ridicol sau refuz.
    4. Repulsia fata de „agatarea” sexului opus.
    Si cred ca lista ar putea continua.
    Menirea unei astfel de agentii este de a inlatura tocmai aceste bariere, care impiedica formarea unui cuplu. Din pacate, pe piata romaneasca sunt prea multe agentii matrimoniale neserioase, cele mai multe promovand intalnirile amoroase si flirtul.
    Din prezentarea pe care ati facut-o agentiei dvs. am inteles ca aceasta agentie vine sa umple golul din oferta pietii.
    Lucrand cu specialisti in domeniu, cred ca succesul dvs. este garantat. Ideea de a construi o punte de legatura cu alte tari, imi intareste convingerea ca avem de-a face cu o agentie serioasa, aflata in plina expansiune.
    Singura problema pe care o aveti in acest moment (dupa parerea mea) este eceea de a intocmi un program de publicitate suficient de bine pus la punct, prin care sa va faceti cunoscute intentiile si in acel moment cred ca nu veti mai avea nici un fel de piedici.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
COPIII VOTEAZA!

Copiii – politicieni? Copiii – electori? De ce nu? Realitatea cotidianã este si pentru mari si pentru mici. E drept,...

Închide
18.118.184.63