Pe scena de la Euromall, Cleopatra Stratan, aflată pentru prima data in Arges, alaturi de tatal ei, Pavel Stratan, in aplauzele publicului, a apăsat butonul magic al decoratiunilor de Craciun iar personajele din desenele animate au prins viaţă.
Atmosfera era incendiară, Cleopatra fiind asaltată de admiratori, de flash-urile aparatelor de fotografiat şi camerelor de filmat .
Concertul de colinde a început cu melodia ,,A venit iarna”, care figurează pe noul ei album intitulat ,,Colinde magice”, care va fi lansat pe 23 decembrie, la Sala Palatului, la Bucuresti.
Cleo a cântat şi piese deja cunoscute : ,,Ghita”, ,,Te-am intalnit”, ,,Numar pana la unu’’,.. piese care i-au antrenat la dans pe toţi copiii existenţi în sala fredonându-i melodiile.
De la Moş Crăciun Cleopatra îşi doreşte o roată a olarului
În doi ani il vom vedea pe scena si pe Cezar, fratele Cleopatrei, care împlineşte un anişor în luna decembrie şi din banii obtinuti in urma concertelor si a campaniilor publicitare ii va face cadou o excursie la Disneyland, in Paris.
În toamna acestui an Cleoptara a început şcoala, este foarte atentă , se împacă bine cu colegii ei, şi îi place foarte mult să se joace. Când va fi mare intenţionează să devină designer de hainute, pentru că tare mult îi place să deseneze.
În încheierea spectacolului a cântat melodia „Ghiţă” care a fost tradusă şi în limba rusă „Jora”
Cleopatra Stratan ne pune in situatia de a fi copii macar pentru cateva clipe, de a a lasa la o parte masca de persoane vajnice, modul pervers de a simti, a gandi si a vorbi. Mesajul ei catre noi, maturii, ar fi cam asa: “ Fiti neprefacuti, sinceri si curati ca noi, copiii, si veti descoperi in jur o lume mult mai frumoasa si mai buna!” Talentul ei e in felul de a fi si a trai prin cantec. Sunt zeci de mii de Cleopatre in jurul nostru, dar n-are cine sa le descopere, sa le sustina primii pasi pe scena. E nevoie de sprijin si din partea statului. In R.Moldova fostele case de pioneri au devenit Centre de creatie a copiilor, pe cand in Romania ele si azi se numesc case, palate ale copiilor, denumire ce nu obliga la nicio activitate creativa.
De la cei mici, adulţii ar putea învăţa multe. În primul rând ar fi mai multă armonie. Pe adulţi îi macină invidiile şi nu au puterea de a ierta aşa cum fac cei mici. Şi.. lumea ar fi mai frumoasă şi mai bună…