caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Poeme, Eseuri, Proza



 

STELE DE OREZ

de ()

mestec în orez şi mă las atrasă de albul boabelor… de simplitatea lor! nu, nu fac orez cu lapte, dar îi simt aroma… de parcă aş fi în copilărie! apoi caut sarea, dar dau peste scorţişoară… e aroma gândului tău, iubitule! şi amintirile prind gust de oracol… doi oameni, trăind departe unul de altul, în comunicare telepatică. paralele îndrăgostite, lacrimi locuind într-o perpendiculară!
orezul şopteşte, eu îi răspund… adaug sare, granule de legume şi unt. învârtesc timpul şi te văd la volan, amore mio! nu pot să scap de amintirea asta, poate pentru că îmi aduce linişte! speranţa că drumul meu nu se va mai pierde printre oglinzi aburite sau întrebări cu iz hamletian… şi mestec, şi zâmbesc! mă joc cu inima, amazing japanese drift! iubesc, aşa cum mi-am dorit, dar într-un vis!
caut o farfurie veselă şi pun, peste orez, bucăţi de muşchi file… şi fac media aritmetică a ultimei zile de iunie… sufletul meu aşteaptă un buchet de lalele! multiplu venusian, roşu legământ, pe panglica unei nopţi mov, de poeţi!

30 iunie 2009, 23:30

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
3.133.130.70