caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Lorelai Moşneguţu – Românii au talent

de (28-9-2017)

Câștigătorul „Talentului Românesc” este o fată de 14 ani fără brațe și femur

Lorelai, pe numele ei adevărat, Alberta, fusese abandonată la naștere ca o jucărie ruptă, după ce medicii au estimat că va trăi doar câteva zile.

Ea a fost salvată de „Mama Vio”. Pe numele ei adevărat, Veronica Parvulescu, „Mama Vio” este un părinte adoptiv care se îngrijea de copilul abandonat. A început să pună un creion între degetele fetei când avea doar șase luni. Nu a încetat să creadă în ea, în ciuda faptului că copilul nu a vorbit până când avea 3 ani și nu a mers până la patru ani. A fost dragostea și încrederea mamei Vio care a permis fetei să găsească și să cultive darul nativ al vocii ei și să facă ceva semnificativ cu viața ei.

„Misiunea mea este să fac lumea mai fericită prin ce scriu și prin cântecele mele”, spune acum Alberta, alias Lorelai. Nimic nu este ușor pentru ea, dar asta i învățat-o sa persiste. Motto-ul ei este „cad de zece ori și mă ridic de douăzeci de ori”. Aceasta explică în continuare titlul piesei pe care a interpretat-o în etapa finală a concursului: Rise like a Phoenix

Lorelai a castigat premiul la Romania’s Got Talent

A primit premiul cu gratitudine, adică pentru a obține un apartament la nivelul solului și cu mobilier personalizat, să investească în cariera ei de cantareata și să doneze restul.

O coincidență minunată a fost că Lorelai a câștigat marele premiu la 2 iunie 2017, Ziua Națională de Adoptare în România. Aceasta este viața care rambursează o favoare „Mamei Vio”.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Are România o strategie față de Ucraina?

Ministerul Afacerilor Externe din România „regretă” că președintele Ucrainei a promulgat, la 25 septembrie, noua lege a educației. Diplomația română...

Închide
3.146.37.35