caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Impresii de calatorie



 

Spectacol aviatic în Virginia Beach

de (17-9-2017)

 

 

În perioada 16-17 septembrie 2017 a avut loc unul dintre cele mai însemnate spectacole aviatice în cadrul Forțelor Navale Americane.

Unitatea Oceana a adus peste 280.000 de vizitatori din 12 țări, din 25 state americane.

Exercițiile militare aeriene au demonstrat în câteva scene de zbor și de tactică nivelul superior al centrului militar al bazei militare. Avioane aeropurtate, avioane de recunoaștere, mini bombardiere și elicoptere sunt doar câteva exemple din flota din Virginia Beach.

O expoziție muzeu de avioane de luptă din timpul primului război mondial și până astăzi surprinde prin diversitatea aparatelor de zbor, eficienta și devenirea lor întru legendă și mituri ale aerului.

The Grumman F-14 Tomcat purtând însemnul motanului Felix din celebrul desen animat se identifică a fi un avion superior de de interceptare, îmbarcat pe navă și scos din luptă în 2006 a devenit de un exponat de muzeu.

B-25, Wild Cargo construit în 1944.

Elicopterul The Boeing CH-47 Chinook 1957 consacrat războiului din Vietnam, că un apărat de zbor de atac,


Automobilul și elicopterul Batman.

 

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Sfârșit de vară în septembrie

HERBORISER sau o incursiune printre flori şi cer...

Închide
3.141.24.134