caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM 

Ezio Bosso | Following a bird

de (21-11-2016)

Ezio Bosso este grav bolnav, sufera de o boala rara care se numeste
boala Tangier (o afecțiune ereditară rară a metabolismului lipidic). Cu toate acestea a gasit puterea de a trai, de a lupta si de a scrie muzica. Este compozitor, pianist și dirijor.

S-a nascut la Torino pe 13 septembrie 1971.

La patru ani, chiar daca nu cunostea literele, era capabil sa citeasca notele muzicale si de aceea a fost numit tânarul geniu si i s-a prezis un viitor luminos.

Și aceste profeții au devenit realitate – la vârsta de șaisprezece ani, a debutat ca solist la Paris. A lucrat cu cele mai bune orchestre din lume.

Scleroza laterală amiotrofică de care sufera duce la o moarte lentă și dureroasă. Lupta împotriva bolii prin muzica. Nu mai poate merge dar înca poate cânta.

Recomandare şi prezentare: Christina Vlad

EcouriDacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Dă-mi repede restul

Azi dimineaţa devreme, pentru că mă grăbeam foarte, am luat un taxi. Trebuia să ajung repede acasă, uitasem ceva esenţial....

Închide
3.238.116.201