caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica SPUNE 

Acum 15 ani…

de (12-9-2016)
2 ecouri

Au trecut 15 ani de la atacul din New York.

Zidurile se refac, însă vieţile a câtorva mii de oameni arşi de vii ori pulverizaţi nu pot fi nicicând reaprinse.

Încă se derulează scenarii oculte şi conspiraţioniste cu privire la căderea turnurilor gemene.

Încă rictusul diavolului îşi extinde suflul pestilenţial peste lume.

Nu încerc să vorbesc dinăuntrul Americii, dinăuntrul unui suflet amputat, ci dinăuntrul copiilor, al soţiilor ori al prietenilor văduviţi, al sufletelor nevinovate ce trebuie să plătească – pentru ce ?

Dacă este să acuz, o fac în numele victimei inocente, al unor oameni arşi pe rugul urii, al totalitarismului de Ev Mediu sălbatic.

Dacă este să acuz mă alătur celor ce încearcă să ucidă bestia, fiara – nici măcar aparținând regnului animal. Acuz un grup terorist ce îşi împinge propriii copii la moarte într-un sacrificiu satanic.

Cu atât mai grav e că în mare parte scenariile şi planurile distructive se urzesc în Arabia Saudită, presupusa ţară prietenă a Occidentului şi a Americii !

GOD BLESS AMERICA !

Ecouri

 • Victor Manta: (12-9-2016 la 22:27)

  Mă alătur omagiului pe care îl aduceţi victimelor, pe care nu putem decât să le comemorăm şi să le plângem, alături de cei dragi lor, care au rămas, pustiiţi, fără părinţi, fraţi, surori şi copii.

  Să ne ferim să încadrăm călăii în rândul neoamenilor, asemănători, dar chiar mai prejos decât nişte fiare sălbatece, fără suflet şi minte. Prin aceasta le-am procura scuze pe care nu le merită şi nu le au.

  Ei sunt oameni, sunt responsabili pentru ceea ce făptuesc, drept care trebuie găsiţi (pe cât posibil înainte să-şi aducă la îndeplinire planurile) şi făcuţi să plătească, atât ei cât şi cei care îi sprijină, pe măsura crimelor plănuite sau săvârşite.

 • Florin Predescu: (13-9-2016 la 00:46)

  Multumesc pentru comentariu. Ca un locuitor al Americii nu de cativa ani, as spune ca excluzând cazul Americii refacem o serie neagra a multor acte teroriste, inca din 1972 cu momentul negru Muenchen.
  Ceea ce ma revolta ramane aderarea la fortele malefice si exterminarea fiintelor nevinovate.
  Subscriu cu comentariul de mai sus si cred ca e necesara o pedepsire a vinovatilor.Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Autoritățile ruse au inclus Centrul sociologic Levada de la Moscova pe lista „agenților străini”

Ministerul Justiției al Federaţiei Ruse a inclus centrul de cercetări sociologice Levada, singurul centru independent de sondare a opiniei publice...

Închide
3.215.16.238