caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Mentalitate



 

Nu îngropaţi selecţia naturală

de (19-2-2015)

StefanMoisanuEu sunt pentru Olivia Steer. Şi îi vreau cât mai vizbili şi ascultaţi pe toţi cei ca ea, pe cei care vindecă leucemia cu sirop de coada şoricelului, pe cei care mănâncă numai putregaiuri negatite, pe cei care îşi vindecă hemoroizii cu bucăţi de lut sfânt introduse în anus, pe cei care refuză vaccinările şi pe cei care consideră că industria farmaceutică este cel mai mare duşman al omenirii. Îi vreau aşa pentru că ei ne scapă de prostii care îi ascultă.

Medicină modernă a salvat prea mulţi indivizi atât de stupizi încât în orice altă epoca ar fi murit din prostiile făcute. Medicul salvează beţivul cirotic, cretinul cu capul spart de la mers pe board, cardiacul obez de la shaorma. Nobila lui meserie a fost pervertită şi, în loc să lupte împotriva afecţiunilor cauzate de agenţii patogeni şi de natura perisabilă a trupului, luptă cu prostia unor indizivizi degeneraţi care îşi fac praf organismul şi apoi zbiară să fie salvaţi. Pentru că toţi băutorii de ceaiuri din plante miraculoase, când se văd faţă în faţă cu moartea, se agaţă de halatul medicului pe care până mai ieri îl spurcau, şi îl imploră să îi ajute.

Olivia Steer şi toţi cei că ea reprezintă încercarea naturii de a reintroduce selecţia naturală pentru a elimina din pool-ul genetic mutaţiile evident disfuncţionale. Eşti retardat şi reprezinţi un accident nefericit al evoluţiei, ţinut artificial în viaţă de regulile societăţii moderne? Natura are răspunsul: te face prost şi crezi în ceaiuri, plante, învăţăturile lui Arsenie Boca şi că vaccinul e o conspiraţie. Ficatul tău se face praf sub acţiunea unor “plante naturale”, creierul şi trupul tău sunt afectate iremediabil de marasmul raw-vegan, pancreasul tău se da de ceasul morţii fiind excesiv stimulat de fresh-urile pline de fructoză şi lipsite de fibră, sistemul tău imunitar neantrenat de un vaccin este luat prin surprindere de un virus banal, într-un cuvânt MORI. Şi astfel selecţia naturală funcţionează.

Nu sunt de acord însă cu lăsarea copiilor pe mâna unor asemenea căzături. În fond, dacă îi putem lua copiii unui cetăţean care le-a pus viaţă în pericol improvizând o instalaţie de gaz, putem face acelaşi lucru pentru părinţii care îşi pun copiii în pericol prin împiedicarea actului medical.

Ştefan Moişanu, 19 februarie 2015

Preluat de pe blogul autorului http://mstefan.svbtle.com/

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Anne Applebaum: „Cum poartă Vladimir Putin războiul împotriva Vestului şi îl cîştigă”

Luna trecută, preşedintele Parlamentului rus a dat instrucţiuni în mod solemn Comitetului său de politică externă pentru a lansa o...

Închide
18.117.107.90