caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Şcoala de Varǎ Cognosis organizeaza ediţia a VIII-a – 2014

de (1-7-2014)

Afiş SDVÎn perioada 03-10 august va avea loc ediţia a VIII-a a Şcolii de Vară Cognosis, cel mai mare eveniment centrat pe dezvoltare personală organizat de studenţi din domeniul psihologiei din România.

Proiectul SDV – Şcoala de Vară se va desfăşura în inima Transilvaniei la Pensiunea Sequoia, Sat Săcuieu, Judeţul Cluj, România.

Proiectul este organizat de Cognosis, Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România, reprezentativă pentru studenţii la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din ţara: Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iaşi, Universitatea Babeş-Bolyai – Cluj Napoca, Universitatea Bucureşti, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara.

Şcoala de Vară Cognosis oferă 6 module de workshopuri din domeniul specificat, cu o durată de 7 zile, susţinute de specialişti din diverse forme de psihoterapie din România. Alegerea workshopului adecvat rămâne la latitudinea fiecărui student în funcţie de nevoile acestuia de formare şi de preferinţele pe care acesta le are pentru clădirea unei viitoare cariere. În plus, participanţii se vor bucura de activităţi sociale în fiecare seară care să contribuie la relaxarea lor sau/şi întărirea coeziunii grupului prin joculeţe sau activităţi de grup.

Timp de 7 zile participanţii vor participa la o serie de sesiuni de formare însumând 32 de ore de dezvoltare personală recunoscute de Colegiul Psihologilor din România.

Şcoala de Vară înseamnă implicarea într-o comunitate de studenţi şi specialişti în domeniul psihoterapiei, reuniţi într-un mediu axat pe dezvoltare personală şi profesională prin cunoaştere.

Programul complet al evenimentului şi lista de specialişti invitaţi pentru a susţine activităţile se pot găsi pe website-ul oficial al Şcolii de Vară: www.sdv-cognosis.com

Înscrierile şi programul îl puteţi accesa pe adresa www.sdv-cognosis.com.

Coordonator Proiect : Bogdan Dan Răcăşan 0744 810 259
Coordonator PR : Alupoaie Cristian 0748386661

Video oficial : https://www.youtube.com/watch?v=_P3D2GGhACU

Afiş SDV

Afiş SDV

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Articole despre Ucraina apărute pe ACUM înainte de 1 iulie 2014

Articole despre Ucraina apărute pe ACUM înainte de 1 iulie 2014

Închide
3.230.76.153