caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Ateliere de Paşti pentru copiii spitalizaţi

de (17-4-2014)

 
Fundaţia CliniClowns: Comunicat de presă

În colaborare cu Fundaţia UTI, Fundaţia CliniClowns continuă tradiţia organizând pentru al patrulea an consecutiv, ateliere tradiţionale de Paşti în trei spitale din Bucureşti. În cadrul acestora, micii pacienţi decorează ouă de Paşti, pictează figurine iepuraşi şi pregătesc felicitări pentru cei dragi.

“Sărbătorile sunt unele dintre cele mai delicate momente din viaţa unui copil spitalizat. Sunt acele momente în care dorul de casă, familie, prieteni este mai pregnant. Vizitele noastre sunt constante, relaţia copiilor cu noi se consolidează, dar momentele de sărbătoare sunt cele care le confirmă copiilor că suntem acolo mereu. Atelierele organizate cu aceste prilejuri sunt felul nostru de a sărbători împreună cu prietenii noştri, momentele importante din an. Ne bucurăm împreună şi dăruim părinţilor şi prietenilor, dar şi unii altora ceea ce lucrăm la atelier. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai în momentul în care, după felicitarea mamei, copilul face o felicitare pentru ţine. Ştii că ai un loc de cinste în ierarhia lui şi asta te face fericit, dar şi responsabil.” a declarat Daria Gănescu, Director Artistic al Fundaţiei CliniClowns România.

CliniClowns-Pasti-2014

Ateliere dedicate Sărbătorilor Pascale au fost posibile cu ajutorul Fundaţiei UTI şi se desfăşoară în perioada 14 – 18aprilie în cadrul Spitalului de Copii “Grigore Alexandrescu”, al Institutului pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC) şi al Institutului Clinic Fundeni – secţia hemato-oncologie pediatrică.

Despre CliniClowns România

CliniClowns România este o organizaţie non-profit prezentă în România din anul 1995, al cărei scop este îmbunătăţirea vieţii copiilor spitalizaţi. CliniClowns îşi trimite periodic echipa de actori profesionişti în spitale pentru a vizită copiii bolnavi, pentru a le aduce zâmbetul pe chipuri şi a îmbunătăţi starea psihică a micilor pacienţi. Pe lângă spitalele din Iaşi, Bucureşti, Braşov şi Timişoara, clovnii CliniClowns dezvoltă terapia prin zâmbet şi în două centre dedicate copiilor cu autism, ATCA şi Napocensis din Bucureşti. Despre Fundaţia UTI

Despre Fundaţia UTI

Grupul de firme UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase acţiuni de responsabilitate socială şi de ajutorare a persoanelor aflate în impas, de la suport material şi în obiecte pentru copii din mediul rural, la donare de materiale de construcţii şi bani pentru sinistraţii inundaţiilor. Fundaţia UTI s-a născut din dorinţa de a fi cât mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a ne implică în cât mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formează familia UTI.

Primit de la d-na Elena Flores, e.flores@cliniclowns.ro

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Stropi grei explodează pe geamul spre Vest (O privire din Alcatraz)

Mi-a rămas computerul în priză, cu ecranul aprins. / Plecasem în grabă. / Nu apucasem să termin ultimul vers. /...

Închide
18.118.137.243