caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Olga Scheps – Nocturna op. 27 n°2 en re bemol major de Frédéric Chopin

de (2-2-2014)
5 ecouri

(recomandată de Christina Vlad)

Ecouri

  • Christina Vlad: (2-2-2014 la 16:29)

    Olga Scheps a venit cu familia ei (ambii parinti pianisti) în Germania când avea 6 ani. În prezent a devenit una dintre cele mai populare pianiste din generatia ei.

    Cea mai mare parte din repertoriul ei muzical este dedicat muzicii romantice. Iar compozitorul preferat al Olgai Scheps este Chopin.

    Înainte de a veni în Germania (1992), tatal ei era solist la Filarmonica din Moscova. Astăzi, Ilya Scheps este profesor la Academia de Muzică și Dans din Koln, cel mai mare colegiu de muzică din Germania si care are 1.600 de studenti.

    La vârsta de 14 ani a debutat întro serie de concerte cum ar fi: „Tinere elite”, Concertul pentru pian de Prokofiev din Düsseldorf, „Cel mai bun din Nordrhein-Westfalen”, „The Next Generation II” – Harenberg City-Center Dortmund.

    În strainatate a concertat în Italia, Țările de Jos, Austria, Danemarca, Asia, Statele Unite ale Americii, alaturi de Orchestra Simfonică din Aachen, Orchestra de Stat din Saxonia Inferioară, NDR Radio Filarmonica, Orchestra Simfonică din Munchen, Filarmonica Bonn clasic, Musikkollegium Winterthur, Orchestra Filarmonicii Naționale Române și Orchestra Simfonică din Varșovia.

    http://youtu.be/reqqr-8oazM

  • Wanda Lucaciu: (3-2-2014 la 01:07)

    Divin si Superb! O placere.

    Dna Vlad, Va multumesc pentru aceasta alegere

  • Christina Vlad: (3-2-2014 la 14:56)

    Si eu va multumesc, doamna Lucaciu.

    Olga Scheps mai are o sora pianista, Anna: http://youtu.be/aaKY9XM26YY

    Tatal,Ilja Scheps: http://youtu.be/JeN-rXMF3RE

  • Stefan N. Maier: (3-2-2014 la 15:59)

    Toti trei sunt artisti desavarsiti. Este o placere sa-i asculti. Ma bucur sa vad dedicatia cu care d-na Vlad alege pentru aceasta rubrica modele de performanta de exceptie si de bun gust.

  • Christina Vlad: (3-2-2014 la 16:15)

    Va multumesc foarte mult pentru aprecieri, domnule Maier.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Prescripţia

Ce face un judecător care are în faţă un dosar pentru un infractor care nu este de găsit, şi a...

Închide
3.145.206.169