caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

„Duminica neagră”: 27 iunie 1941, Iaşi – „Curăţirea terenului”

de (23-10-2013)
3 ecouri

Contextul politic: vezi aici şi aici

Începutul războiului, operaţiunea „Curățirea terenului”: „…exterminarea pe loc a tuturor evreilor aflați pe teritoriul rural; închiderea în ghetouri a evreilor de pe teritoriul urban; arestarea tuturor suspecților..…”

Ecouri

  • adrian: (24-10-2013 la 06:55)

    Va propun ca la rubrica „ce parere aveti…” sa adaugati si alte calificative, cum ar fi: „prost”, „neconcludent”, „incorect”, „tendentios”, etc.

  • Alexandru Leibovici: (24-10-2013 la 08:12)

    @adrian

    Mulţumesc pentru sugestie. Este mai dificil să schimbăm.

    Dar, după cum vedeţi, aveţi posibilitatea să vă spuneţi părerea la „Opinii”, cu avantajul că puteţi s-o şi justificaţi, chiar pe larg (cu respectarea Regulamentului, se înţelege!).

  • wanda lucaciu: (24-10-2013 la 16:53)

    Dle Adrian,

    Sugestia dv de a adauga mai multe calificative la rubrica „ce parere aveti” este corecta.

    Totusi as dori sa -mi explicati motivul pt care ati ales sa scrieti acesta sugestie la acest youtube? Nu vreau sa va ghicesc gindurile si nu vreau sa va jignesc, dar am impresia (poate fi eronata si atunci va rog sa ma scuzati), ca dv. ati dori sa bifati unul din calificativele “prost”, “neconcludent”, “incorect”, “tendentios”, etc.

    Astept explicatia dv. si in acelasi timp va urez Bun Venit la revista electronica http://www.acum.tv



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Investiţiile în piaţa de capital: riscuri şi oportunităţi

Niciuna din privatizările care au implicat patrimoniul statului român nu s-a realizat prin intermediul Bursei de Valori, iar atunci când,...

Închide
3.237.44.242