caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM 

Temă din filmul „Lista lui Schindler” – Simina Croitoru

de (4-6-2013)
1 ecou

Angely`s Symphonic Wind Orchestra
Schindler`s List – compuzitor: John Williams
„Serate Muzicale în Bucureşti 2010” – Ateneul Român)

Vioară – Simina Croitoru (19 ani)

Dirijor – Marius Firca

În film tema era interpretată de Itzhak Perman

Alte interpretări:

Itzhak Perlman – http://www.youtube.com/watch?v=XLK5OWU2YGw

Ann Fontanella – http://www.youtube.com/watch?v=5KrVztcBYg4

Ecouri

  • Izabella Rose: (5-6-2013 la 08:37)

    Asculti…închizi ochii…si visezi…

    „Lista lui Schindler este un film american din 1993 despre Oskar Schindler, un afacerist german care salvează viața a peste o mie de evrei de origine poloneză în timpul Holocaustului angajându-i în fabricile sale. Filmul a fost regizat de Steven Spielberg și a fost bazat pe romanul Schindler’s Ark scrisă de romancierul australian Thomas Keneally. Are în rolurile principale pe Liam Neeson în rolul lui Schindler, Ralph Fiennes în rolul ofițerului SS Amon Göth și Ben Kingsley în rolul contabilului evreu al lui Schindler, Itzhak Stern.

    Filmul a fost un succes de casă și câștigător a șapte Premii Oscar, inclusiv Cel mai bun film, Cel mai bun regizor si Cea mai bună coloană sonoră, precum și alte premii (7 Premii BAFTA și 3 Globuri de Aur). În 2007, Institutul American de Film a plasat acest film pe locul 8 în lista „Cele mai bune 100 de filme americane din istorie”. Este considerat de critici drept unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată.” – wikipedia –Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
ACUM îşi modifică apariţia săptămânală devenind publicaţie în timp real

ACUM trece de la ediţia săptămânală la ediţia continuă. Veţi putea distinge uşor materialele apărute în ultimele 7 zile prin...

Închide
3.238.235.248