caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Republica Moldova



 

Jazz pentru Caritate

de (28-5-2013)

Vă invităm să fiţi alături de cei 20 de copii cu dizabilităţi mintale din Chişinău, pentru care se va da un concert de excepţie în ritmuri JAZZ de o nouă vocalistă impresionantă, Xenia Siminciuc, şi artista invitată, Geta Burlacu.

Xenia Siminciuc îşi aminteşte că în copilăria ei nu a avut parte de un teren de joacă adaptat necesităţilor copiilor cu dizabilităţi, iar acum este determinată să colecteze fonduri pentru ei.

Concertul va avea loc joi, 30 mai, orele 19.00 la Gallo Pub (Gallo Pub (Chişinău, strada 78/5 Albişoara).

Cu ajutorul vostru vom reuşi să mediatizăm acest eveniment şi să-i ajutăm pe copii să depăşească dificultăţile întâmpinate zi-de-zi, să-i facem să zâmbească.

„Caritatea” constă în colectare de fonduri pentru amenajarea unui teren de joacă pentru copii cu nevoi speciale de la „Small Group Homes”, o instituţie de tip familial pentru copii orfani, care a devenit casă pentru 19 copii cu dizabilităţi. Cu banii adunaţi va fi procurat un teren de joacă pentru aceşti copii. Cea mai tânără, Lidia, are doar 3 anişori, iar cea mai mare, Nastea, are 15 ani.

Vino alături de noi pentru a construi un teren pentru un ”Milion de Zâmbete”!

Cu respect,

Grupul de Iniţiativă ”Jazz pentru Caritate”

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uctxLrhDpzY

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Bancnota (un scheci)

Bancnota (un scheci)

Închide
3.238.228.191