caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM 

Sylvie Guillem – Wet Woman – Mats Ek

de (18-11-2012)
1 ecou

Ce părere aveţi despre acest articol?
 • Corect 
 • Frumos spus 
 • Îmi dă de gândit 
 • Am învăţat ceva! 

Ecouri

 • Stéphane Ionesco: (18-11-2012 la 04:11)

  Sylvie Guillem este una dintre cele mai dotate dansatoare ale generaţiei actuale, ca să nu spun din totdeauna. Morfologia sa unică, îi permite o libertatea articulară nelimitată ca şi abordarea oricărei tip de coregrafie, clasică, modernă, post-modernă, etc. Pur produs al şcolii de balet al Operei din Paris, una dintre cele mai exigente, Sylvie Guillem a parcurs, aproape în întregime, repertoriul clasic al bătrânei instituţii, obţinând statutul de „prima balerina asoluta” încă din tinereţe.
  Trecerea la repertoriul modern, pe poante sau desculţă, nu i-a pus niciodată probleme acestei fice a Terpsihorei. Prezenţa ei pe scenele lumii, constituie un eveniment de la care publicul pleaca incantat. Felicitări revistei Acum, propunând eşantionul prezent, suficient de convingător pentru a realiza „fenomenul” Guillem.

  Opinie solidară cu comentariul Imi place 2 Nu-mi place 0Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
34.204.201.220