caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Jos Toți Rampapapam – Imnul Protestatarului

de (7-2-2012)
9 ecouri

Ecouri

  • Nae: (8-2-2012 la 03:31)

    Cel mai mare crep posibil. Voi cei care nu sunteti buni de nimic v-a ramas sa incurajati cultura de proasta calitate. Voi nu veniti cu nimic constructiv. Pacat ca pe voi cei care distrugeti nu va pune nimeni sa platiti. Desteapta-te Romanie si dati-i afara pe netrebnicii astia care se zic ca-s romani.

  • Teodor Burghelea: (8-2-2012 la 04:15)

    Domnule Nae, la cine va referiti folosind pluralul „voi”? Deci, pe cine doriti „sa dati afara”? Puteti fi ceva mai coerent si mai explicit?

  • Stefan N. Maier: (8-2-2012 la 08:34)

    Acest clip are actori, regie, productie, autori. El reprezinta o modalitate prin care cultura din Romania raspunde fenomenelor sociale recente.
    Cititorii care cunosc si alte modalitati sau stiluri prin care lumea culturala din Romania a raspuns acelorasi evenimente sunt invitati sa ni le semnaleze pentru a le face publice in egala masura si prin intermediul revistei noastre.

  • Tania Iancu: (8-2-2012 la 09:21)

    Acest clip cu actori, regie, productie, autori este partizan. Intre timp Jandarmeria a recunoscut ca cei care au aruncat cu pietre au fost oamenii lor, pentru ca dupa seara de 15 ianuarie, cand sefii Jandarmeriei au fost filmati in zona dand ordine, acest lucru nu s-a mai repetat, desi protestele continua si azi, pasnic.

  • Stefan N. Maier: (8-2-2012 la 09:51)

    Doamna Tania, afirmatia „Jandarmeria a recunoscut ca cei care au aruncat cu pietre au fost oamenii lor” trebuie sustinuta cu o declaratie oficiala a Jandarmeriei. Va rog indicati sursa. Aveti 24 de ore.

  • Tania Iancu: (8-2-2012 la 10:03)

    Nu s-a dat declaratie oficiala. In Romania altfel functioneaza lucrurile. Imi pare rau ca nu vorbim aceeasi limba.Imi dau seama ca sunt din ce in ce mai multe diferente intre cei din Romania si cei care au emigrat, in loc sa fie din ce in ce mai putine, cum am sperat.

  • Stefan N. Maier: (8-2-2012 la 12:46)

    Atunci de unde stiti, si daca nu stiti dintr-o sursa oficiala, de ce nu spuneti asta? In veci de veci nu se va schimba nimic in Romania daca nu se vorbeste decat dupa ureche si prin zvonistica. Oare chiar nu intelegeti ca schimbarea reala, dorita, trebuia sa vina din oameni, nu din alta parte? Romanii din Romania isi scriu propriul roman al vietii cu aceasta retorica, doamna Tania…
    Deci insist: de unde stiti? Ca sa ne facem o idee despre cum (mai) functioneaza comunicarea in tara aia in care am trait nu mai putin de 40 de ani!

  • Tania Iancu: (8-2-2012 la 19:19)

    Nu m-am pregatit bine si nu am adunat date. Ca sa va faceti o idee, am gasit acum este aceasta inregistrare, in care din minutul 6:17 vorbeste purtatorul de cuvant al jandarmeriei romane, dl. Florin Hulea.
    http://www.youtube.com/watch?v=nK0Tk5gNYjA

  • Tania Iancu: (8-2-2012 la 19:44)

    Am mai gasit cate ceva aici, declaratii ale gen. de brigada Pavel Abraham:
    http://www.youtube.com/watch?v=4j5VdmmA5b0&feature=related



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.16.212.99