caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

MATERNITATE

de (18-11-2011)
1 ecou

Primul alăptat

Nu pot sa sustin ca am trait toate experientele lumii, dar momentul primului alaptat e unic. Poate parea cliseu afirmatia asta atat de des auzita, dar e atat de adevarata.
Fotografia facuta cand iti iei nou-nascutul in brate pentru prima data cred ca e una din rarele ocazii cand unei femei nu ii pasa nici daca ii sta parul bine, nici daca i se vad cearcanele, nici daca ii luceste sau nu fata. Iata de ce imi si permit sa o postez.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Paulina Eliza Duta: (19-11-2011 la 05:10)

    Minunat dar al maternitatii ! Ambele fiinte traiesc una prin cealalta.
    Primul alaptat este un moment unic. Nu cred ca exista vreo mama care sa nu-si aminteasca cu lacrimi de bucurie prima atingere a bebelusului sau invaluita intr-o dragoste plina de daruire si speranta. Fericirea mamei este unicul ingredient al unei fotografii perfecte.
    Apropierea aceasta se va sublima treptat in anul care va veni, dar inceputul ei ne va ramane adanc inradacinat in suflet, un secret al firii pe care numai femeia il cunoaste.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.144.187.103