caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Romanii cer dreptate în fața legii

de (23-9-2011)

Tribunalul suprem va da verdictul, Ministerul muncii spaniol dat in judecata


Joi, 22 Septembrie, Federatia Asociatiilor De Romani din Europa (FADERE) a atacat la Tribunalul Suprem legea emisa de Spania, care a afectat in jur de 200 000 de romani. Prin aceasta inaintare in justitie se doreste anularea totala sau partiala a restrictiilor care  afecteaza muncitorii romani.La aceasta masura s-au inscris aproape toate Asociatiile de romani din Spania.

FADERE cere de asemenea suspendarea imediata a restrictiilor pana in ziua sentintei. Acest timp fara restrictii este suficient ca romanii deja prezenti in Spania, care au avut dreptul la muca si care pe 22 Iulie l-au pierdut sa mearga si sa se inscrie in registrele oficiilor de munca.

Toti acesti romani afectati de restrictii au ramas in Spania si lucreaza la negru. Aceasta masura este cel putin stupida. La cat de mare este criza financiara din Spania, guvernul isi permite sa  piarda mai mult de 800 de milioane de Euro anual, bani pe care ar fi putut sa ii castige de la acesti romani din darile catre stat. A declarat Daniel Tecu presedinte FADERE (Federatia asociatiilor de romani din Europa)

Presa Fadere

Daniel Tecu este in aceasta perioada in Romania si va sta la dispozitie la numarul de telefon 0034 60 60 60 660, 004 0758 840 348

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.139.70.131